tak przez przypadek wpadłem w ten temat, bo sam kończę urządzać mieszkanie z pomocą projektanta wnętrz i myślę, że mogę Wam kogoś zaproponować..
Ja z żoną, co prawda, robiłem wszysko kompleksowo, ale można zlecić zrobienie np. samywch projektów i wizualizacji pomieszczeń - tych, z którymi mamy najwięcej problemów, czyli np. kuchni, łazienki i living room`u. Są one tak bardzo realistyczne, że załatwiają sprawę straconych godzin naszego czasu, które trzeba by spędzić na lataniu po sklepach.
Dodatkowo, w przypadku wykonastwa, zaoszczędzamy kolejny nasz cenny czas, bo wszystkie zmartwienia możemy zrzucić na barki tego samego architekta. I to, że na tym zaoszczędzimy - to wszystko prawda, bo my się nie znamy na cenach, nie mamy kontaktów i zniżek. Lepiej w tym czasie zarabiać pieniądze, będąc fachowcem w swojej dziedzinie i powierzyć sprawy wystroju fachowcom, którzy się znają na swojej.
Ja zostałem przekonany (i to właśnie przez tą osobę), żeby na czas realizacji naszego mieszkania skorzystać z Last minute. Tak też zrobiliśmy. Dwa tygodnie na gorących piaskach. Zero stresu, po prostu bajka
Podaję kontakt:
Sławomir Turbański visualhome.pl
Niech Was nie przestraszy angielsko brzmiąca strona internetowa, człowiek sporo czasu spędził w Szkocji - był tam dekoratorem wnętrz i specjalizował się w show room`ach, czyli w takich mieszkaniach pokazowych;) Ponoć ten sam pomysł chce pzenieść na rynek polski-ciekawe, czy polskie realia nie sprowadzą go na ziemię - ale ok, życzę jak najlepieji..w sierpniu mamy mieć (również kompleksowo) załatwioną przez niego sesję zdjęciową do "Czterech kątów"- moja żona się cieszy z tego powodu, ja raczej nie jestem aż takim ekshibicjonistą
pozdrawiam wszystkich, którzy są jeszcze przed inwestycjami - trzymajcie się (najlepiej fachowca)..
w załączeniu - część naszego mieszkanka wieczorową porą, z którego jestśmy niezwykle dumni:)
A co Wy o tym myślicie?
lLepiej samemu, czy może lepiej z..?
Pozdrawiam
ona i on