Projekt inteligentnego domu LCN

Rozwój technologii pozwala nam żyć łatwiej i bezpieczniej. Obecnie na rynku jest dostępnych wiele rozwiązań, które sprawiają, że nasz dom czy mieszkanie stanie się przytulny, komfortowy, elegancki i przede wszystkim praktyczny.

Moderator: Redakcja e-instalacje.pl

mr. ktoś
Początkujący
Początkujący

Projekt inteligentnego domu LCN

Post autor: mr. ktoś »

Witam,

Czy byłaby możliwość, aby ktoś udostępnił mi projekt swojego domu wraz z inteligentną instalacją LCN? Oczywiście nie nie musi być cały, może być parter lub piętro i chodzi mi tylko o skan albo zrzut ekranu. Jestem zainteresowany tym systemem ale chciałbym zobaczyć jak to wygląda na papierze. Niestety nigdzie nie mogę tego znaleźć... Z góry dziękuje za pomóc

Jeśli ktoś mógłby mi to wysłać to proszę o info a wyślę adres e-mail na PW.

mr. ktoś
Początkujący
Początkujący

Post autor: mr. ktoś »

temat do zamkniecia.

Jariwo7
Zainteresowany
Zainteresowany

Projekt lub wycena LCN

Post autor: Jariwo7 »

Witam
Jeżeli ktoś z regionów śląska, opolszczyzny lub dolnego śląska poszukuje wykonawcy systemu LCN i nie tylko to polecam się.
Wycena bez żadnych zobowiązań zawsze bezpłatnie, projekt - to już temat do uzgodnienia.

Zapraszam

mosskit
Początkujący
Początkujący

Re: Projekt inteligentnego domu LCN

Post autor: mosskit »

Chciałbym odświeżyć temat. Mógłby ktoś podesłać jakiś projekt instalacji LCN, skan, zrzut? Ew. polecić jakieś publikacje na temat praktycznych rad projektowania sieci LCN?

controlhome
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

Re: Projekt inteligentnego domu LCN

Post autor: controlhome »

mosskit pisze:Chciałbym odświeżyć temat. Mógłby ktoś podesłać jakiś projekt instalacji LCN, skan, zrzut? Ew. polecić jakieś publikacje na temat praktycznych rad projektowania sieci LCN?
Proponuję zgłosić się na szkolenie pierwszego stopnia z LCN. Jest darmowe, dostaniesz trochę materiałów na CD, zobaczysz jak to działa i sam spróbujesz swoich sił w programowaniu.

Pozdrawiam
ch

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dom inteligentny, dom bezpieczny”