Witam,
Czy byłaby możliwość, aby ktoś udostępnił mi projekt swojego domu wraz z inteligentną instalacją LCN? Oczywiście nie nie musi być cały, może być parter lub piętro i chodzi mi tylko o skan albo zrzut ekranu. Jestem zainteresowany tym systemem ale chciałbym zobaczyć jak to wygląda na papierze. Niestety nigdzie nie mogę tego znaleźć... Z góry dziękuje za pomóc
Jeśli ktoś mógłby mi to wysłać to proszę o info a wyślę adres e-mail na PW.
Projekt inteligentnego domu LCN
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Projekt lub wycena LCN
Witam
Jeżeli ktoś z regionów śląska, opolszczyzny lub dolnego śląska poszukuje wykonawcy systemu LCN i nie tylko to polecam się.
Wycena bez żadnych zobowiązań zawsze bezpłatnie, projekt - to już temat do uzgodnienia.
Zapraszam
Jeżeli ktoś z regionów śląska, opolszczyzny lub dolnego śląska poszukuje wykonawcy systemu LCN i nie tylko to polecam się.
Wycena bez żadnych zobowiązań zawsze bezpłatnie, projekt - to już temat do uzgodnienia.
Zapraszam
Re: Projekt inteligentnego domu LCN
Chciałbym odświeżyć temat. Mógłby ktoś podesłać jakiś projekt instalacji LCN, skan, zrzut? Ew. polecić jakieś publikacje na temat praktycznych rad projektowania sieci LCN?
-
controlhome
- Zainteresowany

- Kontakt:
Re: Projekt inteligentnego domu LCN
Proponuję zgłosić się na szkolenie pierwszego stopnia z LCN. Jest darmowe, dostaniesz trochę materiałów na CD, zobaczysz jak to działa i sam spróbujesz swoich sił w programowaniu.mosskit pisze:Chciałbym odświeżyć temat. Mógłby ktoś podesłać jakiś projekt instalacji LCN, skan, zrzut? Ew. polecić jakieś publikacje na temat praktycznych rad projektowania sieci LCN?
Pozdrawiam
ch