Przeprowadzki Warszawa

Szukasz pomysłów na oryginalne rozwiązania lub masz nietypowe pytania dotyczące budowy albo wykończenia domu? Tu znajdziesz radę i podpowiedzi.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

Andrzej2017
Początkujący
Początkujący

Przeprowadzki Warszawa

Post autor: Andrzej2017 »

Szukam dobrej firmy przeprowadzkowej. Koleżanka polecała przeprowadzki-tom.pl. Słyszeliście o niej? Ponoć ma naprawdę dobre opinie.

cirrus
Aktywny
Aktywny

Re: Przeprowadzki Warszawa

Post autor: cirrus »

Nie znam tej firmy, którą polecała Ci koleżanka, ale jeżeli chcesz mieć wszystko szybko i sprawnie przewiezione i to za nieduże pieniądze, to odezwij się do nich: japa-przeprowadzki.com.pl Moim zdaniem są najlepsi w tej branży.

miracle
Aktywny
Aktywny

Post autor: miracle »

Również mogę się dołączyć i polecić Ci firmę Japa&CO. Są solidni, bardzo szybko sobie ze wszystkim radzą i pomagają od początku do końca przeprowadzki, także nie zostaniesz sama na żadnych etapie.

Afroda
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Afroda »

Faktycznie nie ma lepszej firmy niż Japa&Co. Oni są bezkonkurencyjni w każdym rodzaju przeprowadzek. Moim zdaniem jest to najlepsza firma w tej branży.

cirrus
Aktywny
Aktywny

Post autor: cirrus »

A ja jeszcze mogę Wam polecić ten poradnik: japa-przeprowadzki Szczególnie może się przydać tym, którzy jeszcze nigdy się nie przeprowadzali i nie wiedzą od czego zacząć.

draczek
Aktywny
Aktywny

Post autor: draczek »

Wiem, że Przeprowadzki Warszawskie zajmują się przeprowadzkami kompleksowymi, obejmującymi też pakowanie rzeczy, demontaż mebli, transport, wnoszenie, montaż i ustawianie w nowym miejscu. Może do nich zadzwoń?

miracle
Aktywny
Aktywny

Post autor: miracle »

Jeżeli chodzi o przeprowadzki, to do nich warto się odezwać: japa-przeprowadzki.com.pl Bardzo dobrze sobie radzą z wszelakiego rodzaju przeprowadzkami. No i ceny też są tam dosyć konkurencyjne, także przynajmniej nie ściągną z człowieka ostatniego grosza.

gawor10
Początkujący
Początkujący

Post autor: gawor10 »

Cześć,

O tej firmie niestety nic nie słyszałem, więc nie pomogę. Natomiast jeśli szukasz firmy z naprawdę świetnymi opiniami i masz wątpliwości, to ja z czystym sumieniem mogę polecić superprzeprowadzka.pl

Miałem z nimi podwójne doświadczenie:

Najpierw obsługiwali przeprowadzkę naszej firmy do nowej siedziby. Byłem wtedy w zespole logistycznym i widziałem, jak sprawnie, szybko i bezproblemowo wszystko ogarnęli, łącznie z demontażem i montażem mebli biurowych i zabezpieczeniem sprzętu.

Po tym doświadczeniu, kiedy sam przeprowadzałem się z mieszkania do segmentu pod Warszawą, nie szukałem już nikogo innego. Wziąłem ich ponownie i znów byłem bardzo zadowolony. Wszystko na czas, ekipa była super uprzejma, a żaden mebel ani karton nie ucierpiał.

Szczerze polecam sprawdzić ich ofertę!

Powodzenia z przeprowadzką!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne - najróżniejsze problemy, pytania ...”