Przeprowadzki Warszawa

Szukasz pomysłów na oryginalne rozwiązania lub masz nietypowe pytania dotyczące budowy albo wykończenia domu? Tu znajdziesz radę i podpowiedzi.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

Andrzej2017
Początkujący
Początkujący

Przeprowadzki Warszawa

Post autor: Andrzej2017 »

Szukam dobrej firmy przeprowadzkowej. Koleżanka polecała przeprowadzki-tom.pl. Słyszeliście o niej? Ponoć ma naprawdę dobre opinie.

cirrus
Aktywny
Aktywny

Re: Przeprowadzki Warszawa

Post autor: cirrus »

Nie znam tej firmy, którą polecała Ci koleżanka, ale jeżeli chcesz mieć wszystko szybko i sprawnie przewiezione i to za nieduże pieniądze, to odezwij się do nich: japa-przeprowadzki.com.pl Moim zdaniem są najlepsi w tej branży.

miracle
Aktywny
Aktywny

Post autor: miracle »

Również mogę się dołączyć i polecić Ci firmę Japa&CO. Są solidni, bardzo szybko sobie ze wszystkim radzą i pomagają od początku do końca przeprowadzki, także nie zostaniesz sama na żadnych etapie.

Afroda
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Afroda »

Faktycznie nie ma lepszej firmy niż Japa&Co. Oni są bezkonkurencyjni w każdym rodzaju przeprowadzek. Moim zdaniem jest to najlepsza firma w tej branży.

cirrus
Aktywny
Aktywny

Post autor: cirrus »

A ja jeszcze mogę Wam polecić ten poradnik: japa-przeprowadzki Szczególnie może się przydać tym, którzy jeszcze nigdy się nie przeprowadzali i nie wiedzą od czego zacząć.

draczek
Aktywny
Aktywny

Post autor: draczek »

Wiem, że Przeprowadzki Warszawskie zajmują się przeprowadzkami kompleksowymi, obejmującymi też pakowanie rzeczy, demontaż mebli, transport, wnoszenie, montaż i ustawianie w nowym miejscu. Może do nich zadzwoń?

miracle
Aktywny
Aktywny

Post autor: miracle »

Jeżeli chodzi o przeprowadzki, to do nich warto się odezwać: japa-przeprowadzki.com.pl Bardzo dobrze sobie radzą z wszelakiego rodzaju przeprowadzkami. No i ceny też są tam dosyć konkurencyjne, także przynajmniej nie ściągną z człowieka ostatniego grosza.

gawor10
Początkujący
Początkujący

Post autor: gawor10 »

Cześć,

O tej firmie niestety nic nie słyszałem, więc nie pomogę. Natomiast jeśli szukasz firmy z naprawdę świetnymi opiniami i masz wątpliwości, to ja z czystym sumieniem mogę polecić superprzeprowadzka.pl

Miałem z nimi podwójne doświadczenie:

Najpierw obsługiwali przeprowadzkę naszej firmy do nowej siedziby. Byłem wtedy w zespole logistycznym i widziałem, jak sprawnie, szybko i bezproblemowo wszystko ogarnęli, łącznie z demontażem i montażem mebli biurowych i zabezpieczeniem sprzętu.

Po tym doświadczeniu, kiedy sam przeprowadzałem się z mieszkania do segmentu pod Warszawą, nie szukałem już nikogo innego. Wziąłem ich ponownie i znów byłem bardzo zadowolony. Wszystko na czas, ekipa była super uprzejma, a żaden mebel ani karton nie ucierpiał.

Szczerze polecam sprawdzić ich ofertę!

Powodzenia z przeprowadzką!

kate_91
Początkujący
Początkujący

Post autor: kate_91 »

Też niestety nie znam, żadnej z wymienionych wcześniej firm, natomiast z przeprowadzek mogę podrzucić namiar na Polski Transport

Dobra opcja, jeśli chcesz po prostu sprawnie ogarnąć przewóz mebli lub sprzętu. Działają też poza Polską, na terenie krajów UE. Może komuś się przyda :o

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne - najróżniejsze problemy, pytania ...”