Agregator
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
kamillimak2010
- Początkujący

Agregator
Cześć czy posiadacie taki sprzęt? Agregat malarsko szpachlarski Graco Mark VII Standard?
Czytałem sporo i wychodzi na to, że to całkiem dobry sprzęt za rozsądne pieniądze? Co myślicie?
Czytałem sporo i wychodzi na to, że to całkiem dobry sprzęt za rozsądne pieniądze? Co myślicie?
Re: Agregator
Ja powiem krótko. Jest to najlepszy agregator jaki dotychczas miałem
))))
Ja akurat u siebie mam kruzera i jestem z niego zadowolony.
A jak u was wyglada sprawa z rachunkami za prąd? Duża tragedia jest? U nas zmienilismy dostawce na pulsar energia i płacimy mniej
-
Łukasz Lorenc
- Początkujący

Szczerze? Nie polecam. Płacisz w huk siana ale za nazwę i znaczek. Sporo taniej można znaleźć inny sprzęt co będzie robił to samo co Graco a jest kilka tysięcy taniej. Pracuje ponad rok na Grone PowerSpray 81 i jestem mega zadowolony. A Agregat w sumie ponad 7 koła taniej wyszedł. PowerSpraya kupiłem za jakoś 20 tys, w cenie już szkolenie u mnie na budowie co nie każdy oferuje. Polecam Agregat Malarsko-Szpachlarski PowerSpray 81.
Ja korzystam od lat z agregatów Komatz. W mojej ocenie najlepszy.
Ostatnio zacząłem się zastanawiać, jakie paliwo najlepiej sprawdzi się w moim agregacie prądotwórczym w przypadku konieczności awaryjnego zasilania. W przypadku większych urządzeń najczęściej stosuje się benzynę, jednak popularność zyskują również gaz płynny (LPG) lub sprężony (CNG). Na co zwrócić uwagę przy wyborze paliwa do agregatu.