Agregator

Planujesz budowę lub remont? Zastanawiasz się jakie materiały wykorzystać? W tym dziale znajdziesz opinie na temat różnego rodzaju materiałów i rozwiązań konstrukcyjnych. Możesz też podzielić się swoimi doświadczeniami.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

kamillimak2010
Początkujący
Początkujący

Agregator

Post autor: kamillimak2010 »

Cześć czy posiadacie taki sprzęt? Agregat malarsko szpachlarski Graco Mark VII Standard?
Czytałem sporo i wychodzi na to, że to całkiem dobry sprzęt za rozsądne pieniądze? Co myślicie?

grześ1877
Początkujący
Początkujący

Re: Agregator

Post autor: grześ1877 »

Ja powiem krótko. Jest to najlepszy agregator jaki dotychczas miałem :)))))

SzatanK
Początkujący
Początkujący

Post autor: SzatanK »

Ja akurat u siebie mam kruzera i jestem z niego zadowolony.

Arinue
Zaawansowany
Zaawansowany

Post autor: Arinue »

A jak u was wyglada sprawa z rachunkami za prąd? Duża tragedia jest? U nas zmienilismy dostawce na pulsar energia i płacimy mniej

Łukasz Lorenc
Początkujący
Początkujący

Post autor: Łukasz Lorenc »

Szczerze? Nie polecam. Płacisz w huk siana ale za nazwę i znaczek. Sporo taniej można znaleźć inny sprzęt co będzie robił to samo co Graco a jest kilka tysięcy taniej. Pracuje ponad rok na Grone PowerSpray 81 i jestem mega zadowolony. A Agregat w sumie ponad 7 koła taniej wyszedł. PowerSpraya kupiłem za jakoś 20 tys, w cenie już szkolenie u mnie na budowie co nie każdy oferuje. Polecam Agregat Malarsko-Szpachlarski PowerSpray 81.

kowal46
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: kowal46 »

Ja korzystam od lat z agregatów Komatz. W mojej ocenie najlepszy.

Bizon78
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Bizon78 »

Ostatnio zacząłem się zastanawiać, jakie paliwo najlepiej sprawdzi się w moim agregacie prądotwórczym w przypadku konieczności awaryjnego zasilania. W przypadku większych urządzeń najczęściej stosuje się benzynę, jednak popularność zyskują również gaz płynny (LPG) lub sprężony (CNG). Na co zwrócić uwagę przy wyborze paliwa do agregatu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Materiały budowlane - opinie”