Jaką wannę wybrać do łazienki?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Jaką wannę wybrać do łazienki?
Będę polecał Krion do wykończenia wnętrz, bardzo dobre płytki kupiłem od dystrybutora ze strony krionpolska.pl. To oficjalny przedstawiciel marki w Polsce nie sprzedają jakiś imitacji, tworzywo z pełną dokumentacją.
-
ewella1980
- Początkujący

Pisałam właśnie w innym wątku dotyczącym aranżacji łazienki, że firma Massi ma bardzo fajne wanny (i nie tylko). Super jakość, różne modele i wielkości. Można rodzaj wanny i innego wyposażenia bez problemu dopasować do wielkości pomieszczenia. Wanny mają łatwą do czyszczenia powłokę, nie brudzi się tak, każdemu na tym zależy
Bardzo ładne wanny mają w Swissliniger, mnie się podobaja te wolnostojace, rodzice u nich w zeszłym roku kabine prysznicową zamawiali, solidna. Nie powiem, warto kupic, i cena dobra. a kabina mimo rocznego uzytkowania nadal jak nowa, nawet powłoka zachowana swissliniger.pl
My mamy prostokątną wannę Schedline Collection w mieszkaniu. Wygląd petarda. Ma takie fajne, ostre kąty, jest mega przyjemna w dotyku, no i bardzo wytrzymała. Ekstra sprawa do domowej łazienki.
-
lideropinii
- Superużytkownik

Wolnostojąca w dużej łazience jak najbardziej.
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
-
Webarchitekci
- Aktywny

Matowe wanny z lekkiego i ciepłego kompozytu GFK lub Cristalstone. Co ciekawe bardo fajne wanny Luxum, są dostępne także z lekkiego betonu architektonicznego. Warto poszukać.
Nie każdy wie, że wanny mogą być robione na wymiar. Na indywidualne zamówienie np Luxum
Nie każdy wie, że wanny mogą być robione na wymiar. Na indywidualne zamówienie np Luxum
Hej, najlepsze produkty do aranżacji łazienki to umywalki nablatowe. Ja mam taką na wyposażeniu łazienki i nie zamieniłabym już na żadne inne. Polecam.
Mamy wannę akrylową przyścienną, jest wygodna i ładna, spełnia swoje funkcje
Kupiliśmy ją w salonie Bokaro, mają dużą ofertę różnych wanien.