Jaką wannę wybrać do łazienki?

Łazienka w stylu nowoczesnym czy klasycznym? Jaką wybrać armaturę łazienkową i kolor płytek? Wanna czy prysznic? Jak zaaranżować małą łazienkę w bloku? Takie pytania zadaje sobie każdy, kto ma przed sobą wizję remontu łazienki.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

Piotr1955
Zaawansowany
Zaawansowany

Re: Jaką wannę wybrać do łazienki?

Post autor: Piotr1955 »

Będę polecał Krion do wykończenia wnętrz, bardzo dobre płytki kupiłem od dystrybutora ze strony krionpolska.pl. To oficjalny przedstawiciel marki w Polsce nie sprzedają jakiś imitacji, tworzywo z pełną dokumentacją.

ewella1980
Początkujący
Początkujący

Post autor: ewella1980 »

Pisałam właśnie w innym wątku dotyczącym aranżacji łazienki, że firma Massi ma bardzo fajne wanny (i nie tylko). Super jakość, różne modele i wielkości. Można rodzaj wanny i innego wyposażenia bez problemu dopasować do wielkości pomieszczenia. Wanny mają łatwą do czyszczenia powłokę, nie brudzi się tak, każdemu na tym zależy

awwa
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: awwa »

Bardzo ładne wanny mają w Swissliniger, mnie się podobaja te wolnostojace, rodzice u nich w zeszłym roku kabine prysznicową zamawiali, solidna. Nie powiem, warto kupic, i cena dobra. a kabina mimo rocznego uzytkowania nadal jak nowa, nawet powłoka zachowana swissliniger.pl

keisha
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: keisha »

My mamy prostokątną wannę Schedline Collection w mieszkaniu. Wygląd petarda. Ma takie fajne, ostre kąty, jest mega przyjemna w dotyku, no i bardzo wytrzymała. Ekstra sprawa do domowej łazienki.

lideropinii
Superużytkownik
Superużytkownik

Post autor: lideropinii »

Wolnostojąca w dużej łazience jak najbardziej.
Pozdrawiamy, zespół Decoroom

Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...

Webarchitekci
Aktywny
Aktywny

Post autor: Webarchitekci »

Matowe wanny z lekkiego i ciepłego kompozytu GFK lub Cristalstone. Co ciekawe bardo fajne wanny Luxum, są dostępne także z lekkiego betonu architektonicznego. Warto poszukać.
Nie każdy wie, że wanny mogą być robione na wymiar. Na indywidualne zamówienie np Luxum
wanna wolnostojąca Luxum
wanna wolnostojąca Luxum
Wanna narożna na wymiar Luxum
Wanna narożna na wymiar Luxum
Wanna kwadratowa na zamówienie wolnostojąca
Wanna kwadratowa na zamówienie wolnostojąca

sarax
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: sarax »

Hej, najlepsze produkty do aranżacji łazienki to umywalki nablatowe. Ja mam taką na wyposażeniu łazienki i nie zamieniłabym już na żadne inne. Polecam.

jabłonnka
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: jabłonnka »

Mamy wannę akrylową przyścienną, jest wygodna i ładna, spełnia swoje funkcje :) Kupiliśmy ją w salonie Bokaro, mają dużą ofertę różnych wanien.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Łazienki”