Aranżacja kuchni - czy można wstawić stół
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Aranżacja kuchni - czy można wstawić stół
Ja też uważam, że rozkładany stół będzie najlepszą opcją. My mamy taki w kuchni i świetnie się sprawdza. Dużo porad dotyczących wystroju wnętrz znajdziesz też w internecie. Myślę, ze mogą ci pomóc rozwiązać problem kuchni.
-
katarzyna.mlynska4
- Zainteresowany

Myślę, że powierzchnia jest wystarczająca, aby wstawić stół taki jaki będzie się po prostu podobał
Duży, mały, kwadratowy, okrągły....Taki jaki będzie Ci odpowiadał. A jeśli mogę coś polecić to MoonWood.me - mam sobie chwalę 
-
lideropinii
- Superużytkownik

Okrągłe są teraz modne, warto rozważyć taką opcję, ewentualnie z możliwością rozłożenia.
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
-
ArkadiuszKrol
- Superużytkownik

Rozkładany będzie najlepszym wyborem.
mario44n pisze:Chciałbym prosić o pomoc przy aranżacji kuchni (rzut w załączniku)
Czy jest szansa aby jeszcze wstawić stół dla 4osób. Dodam że budynek nie ma jeszcze ścian jedynie fundamenty a więc wszystkie chwyty dozwolone
jeśli chodzi o nowoczesną aranżację kuchni to w modzie jest wykończenie wnętrz w stylu skandynawskim. Na tej stronie http://www.e-mieszkanie.pl/tag/styl-skandynawski jest wszystko opisane, jakie meble wybrać, w jakich odcieniach, jak je ustawić by były funkcjonalne, w jakich kolorach pomalować ściany by pasowały do całości. No super porady, polecam sie z nimi zapoznać