Jaki kredyt na remont mieszkania?
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
-
angielka432
- Początkujący

Re: Jaki kredyt na remont mieszkania?
Kwestia czy mamy czas i siły na formalności i mniejsze oprocentowanie no to wiadomo kredyt, ew. jak na mniejsze koszty i mniej formalności to jakąś szybką pożyczkę.
Jeżeli nie wiecie, jak znaleźć dla siebie najlepszy kredyt, zapoznajcie się z tym artykułem http://hotmoney.pl/kredyt-gotowkowy-przez-internet-jak-porownywac-kredyty-gotowkowe-zanim-pojdziesz-do-banku, może wtedy poszukiwania pójdą wam sprawniej.
-
brygada102
- Początkujący

Osobiście mogę Ci polecić kredyty Łódź - dostałem bardzo dobre warunki 
To zależy ile pieniędzy na ten remont potrzebujesz, ale jeśli do 10.000 to na 36 miesięcy taką kwotę z bardzo korzystnym oprocentowaniem możesz pożyczyć w AASA. Sam niedawno u nich pożyczałem i jestem bardzo zadowolony z tego kredytu
Nas remont kosztował o wiele więcej niż zakładaliśmy oraz byliśmy zmuszeni do wziecia pożyczki. Okazało się, że nie podliczyliśmy ważnych kwestii takich jak kleje czy inne dodatki remontowe, ktore wychodzą w trakcie. Tak wiec z planowanych 50 tys. remont kosztował nas 80 tysięcy. I to bez jakichś rewelacji.
W przypadku mniejszej kwoty polecam zdecydować się na kredyt gotówkowy ( my taki braliśmy w T mobilne). W przypadku wiekszej kwoty dobrze jest zastanowić się nad hipotecznym, którego oprocentowanie jest mniejsze.
W przypadku mniejszej kwoty polecam zdecydować się na kredyt gotówkowy ( my taki braliśmy w T mobilne). W przypadku wiekszej kwoty dobrze jest zastanowić się nad hipotecznym, którego oprocentowanie jest mniejsze.
Ostatnio zmieniony 03 cze 2019, 9:16 przez Kayac, łącznie zmieniany 1 raz.
Ostatnio szukałem kredytu i trochę na początku się przeraziłem tym jak dużo jest różnych opcji i ofert. Dużo mi pomogło porównanie warunków w zestawieniu. Ładnie wszystko opisane, można było sobie oszczędzić czasu na przeglądanie stron banków z osobna. W tym rankingu porównują też poza kredytami lokaty i myślę, że za niedługo będę chciał odłożyć trochę pieniędzy właśnie na procent. Zawsze to jakiś zysk.
Możesz poszukać czegoś w jakimś rankingu kredytów hipotecznych.
-
nieZadlużony
- Aktywny

Moim zdaniem na remont mieszkania najlepszą opcją będzie po prostu pożyczka gotówkowa.
Ja jestem w trakcie remontu i już widzę że przeliczyłem się z wydatkami, koszt mi jakimś cudem się zwiększył. Chyba skorzystam z tej oferty Kokos. Podoba mi się ze wszytko jest jasne i czytelne. Nie ma ukrytych kosztów. Korzysta się z kalkulatora i wszystko mamy widoczne jak na dłoni. A wniosek składa się przez internet, akceptacja i przelew na konto.
zobacz sobie tutaj bankowoscfirmowa.pl , zawsze to pewniej z pośrednikiem,a i przyznam szczerze lepsze warunki nam wynegocjowali
Nigdy się głębiej nie zastanawiałem czy to dobre rozwiązanie kiedy jest potrzeba a istnieje tego typu rozwiązanie myślę że można spróbować.
Jeśli decydujecie się wziąć kredyt na remont mieszkania, to dobrze byłoby przeprowadzić go w fachowy i kompleksowy sposób. Wiele osób pisze, że było zaskoczonych sytuacją, w której nagle dowiadywali się, że szacowana kwota remontu uległa zwiększeniu. Dlaczego tak się działo? A no zapewne dlatego, że kosztorys został sporządzony w zły sposób i przez nieodpowiednie osoby. Dlatego w takich sytuacjach, polecałbym kontaktować się z generalnym wykonawcą inwestycji (ja korzystam z usług - pwmig), który oprócz tego, że oszacuje koszty przedsięwzięcia, to także wykona całe prace modernizacyjne bądź budowlane. Dzięki takiemu rozwiązaniu unikniecie złego oszacowaniu kosztów remontu.
Ostatnio zmieniony 03 lip 2019, 7:14 przez kornek7, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Bartłomiej26
- Aktywny

- Kontakt:
W zależności od tego, jaki duży ten remont, to albo kredyt gotówkowy albo hipoteczny. Generalnie najlepiej zawsze jest skorzystać z usług pośrednictwa finansowego
Czas na zmiany!
Pozyczac to najlepiej od znajomego albo rodziny. Takie moje zdanie.
Najlepsze będą tanie chwilówki lub inne pożyczki z rynku pozabankowego.