Jaki kredyt na remont mieszkania?

Szukasz odpowiedniego materiału na ściany swojego domu? Nie wiesz jakie materiały będą odpowiednie do ich wzniesienia i wykończenia? Jakie trzeba ponieść koszty wynajęcia ekipy remontowej? Tutaj znajdziesz odpowiedzi.

Moderator: Redakcja e-izolacje.pl

angielka432
Początkujący
Początkujący

Re: Jaki kredyt na remont mieszkania?

Post autor: angielka432 »

Kwestia czy mamy czas i siły na formalności i mniejsze oprocentowanie no to wiadomo kredyt, ew. jak na mniejsze koszty i mniej formalności to jakąś szybką pożyczkę.

szpaner
Aktywny
Aktywny

Post autor: szpaner »

Jeżeli nie wiecie, jak znaleźć dla siebie najlepszy kredyt, zapoznajcie się z tym artykułem http://hotmoney.pl/kredyt-gotowkowy-przez-internet-jak-porownywac-kredyty-gotowkowe-zanim-pojdziesz-do-banku, może wtedy poszukiwania pójdą wam sprawniej.

brygada102
Początkujący
Początkujący

Post autor: brygada102 »

Osobiście mogę Ci polecić kredyty Łódź - dostałem bardzo dobre warunki :)

omel33
Aktywny
Aktywny
Kontakt:

Post autor: omel33 »

To zależy ile pieniędzy na ten remont potrzebujesz, ale jeśli do 10.000 to na 36 miesięcy taką kwotę z bardzo korzystnym oprocentowaniem możesz pożyczyć w AASA. Sam niedawno u nich pożyczałem i jestem bardzo zadowolony z tego kredytu

Kayac
Aktywny
Aktywny

Post autor: Kayac »

Nas remont kosztował o wiele więcej niż zakładaliśmy oraz byliśmy zmuszeni do wziecia pożyczki. Okazało się, że nie podliczyliśmy ważnych kwestii takich jak kleje czy inne dodatki remontowe, ktore wychodzą w trakcie. Tak wiec z planowanych 50 tys. remont kosztował nas 80 tysięcy. I to bez jakichś rewelacji.
W przypadku mniejszej kwoty polecam zdecydować się na kredyt gotówkowy ( my taki braliśmy w T mobilne). W przypadku wiekszej kwoty dobrze jest zastanowić się nad hipotecznym, którego oprocentowanie jest mniejsze.
Ostatnio zmieniony 03 cze 2019, 9:16 przez Kayac, łącznie zmieniany 1 raz.

miki789
Aktywny
Aktywny

Post autor: miki789 »

Ostatnio szukałem kredytu i trochę na początku się przeraziłem tym jak dużo jest różnych opcji i ofert. Dużo mi pomogło porównanie warunków w zestawieniu. Ładnie wszystko opisane, można było sobie oszczędzić czasu na przeglądanie stron banków z osobna. W tym rankingu porównują też poza kredytami lokaty i myślę, że za niedługo będę chciał odłożyć trochę pieniędzy właśnie na procent. Zawsze to jakiś zysk.

ayew
Początkujący
Początkujący

Post autor: ayew »

Możesz poszukać czegoś w jakimś rankingu kredytów hipotecznych.

nieZadlużony
Aktywny
Aktywny

Post autor: nieZadlużony »

Moim zdaniem na remont mieszkania najlepszą opcją będzie po prostu pożyczka gotówkowa.

urzędnik
Aktywny
Aktywny

Post autor: urzędnik »

Ja jestem w trakcie remontu i już widzę że przeliczyłem się z wydatkami, koszt mi jakimś cudem się zwiększył. Chyba skorzystam z tej oferty Kokos. Podoba mi się ze wszytko jest jasne i czytelne. Nie ma ukrytych kosztów. Korzysta się z kalkulatora i wszystko mamy widoczne jak na dłoni. A wniosek składa się przez internet, akceptacja i przelew na konto.

awwa
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: awwa »

zobacz sobie tutaj bankowoscfirmowa.pl , zawsze to pewniej z pośrednikiem,a i przyznam szczerze lepsze warunki nam wynegocjowali

Asiaczek
Początkujący
Początkujący

Post autor: Asiaczek »

Nigdy się głębiej nie zastanawiałem czy to dobre rozwiązanie kiedy jest potrzeba a istnieje tego typu rozwiązanie myślę że można spróbować.

kornek7
Początkujący
Początkujący

Post autor: kornek7 »

Jeśli decydujecie się wziąć kredyt na remont mieszkania, to dobrze byłoby przeprowadzić go w fachowy i kompleksowy sposób. Wiele osób pisze, że było zaskoczonych sytuacją, w której nagle dowiadywali się, że szacowana kwota remontu uległa zwiększeniu. Dlaczego tak się działo? A no zapewne dlatego, że kosztorys został sporządzony w zły sposób i przez nieodpowiednie osoby. Dlatego w takich sytuacjach, polecałbym kontaktować się z generalnym wykonawcą inwestycji (ja korzystam z usług - pwmig), który oprócz tego, że oszacuje koszty przedsięwzięcia, to także wykona całe prace modernizacyjne bądź budowlane. Dzięki takiemu rozwiązaniu unikniecie złego oszacowaniu kosztów remontu.
Ostatnio zmieniony 03 lip 2019, 7:14 przez kornek7, łącznie zmieniany 1 raz.

Bartłomiej26
Aktywny
Aktywny
Kontakt:

Post autor: Bartłomiej26 »

W zależności od tego, jaki duży ten remont, to albo kredyt gotówkowy albo hipoteczny. Generalnie najlepiej zawsze jest skorzystać z usług pośrednictwa finansowego
Czas na zmiany!

Tamara89
Początkujący
Początkujący

Post autor: Tamara89 »

Pozyczac to najlepiej od znajomego albo rodziny. Takie moje zdanie.

esmix
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: esmix »

Najlepsze będą tanie chwilówki lub inne pożyczki z rynku pozabankowego.

Zablokowany

Wróć do „Ściany”