sypialnia i książki
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: sypialnia i książki
Książki w modu powinien posiadać każdy. Faktem jest, że mocno się kurzą, dlatego osobiście preferuję trzymanie ich w zamkniętych szafkach. W ogóle zamknięte szafki są praktyczniejsze niż półki, no chyba że ktoś lubi sprzątać 
Książki zbierają kurz. Lepiej postawić na zamykany regał.
Ja bardzo lubię czytać i gromadzic ksiązki, moim zdaniem jest to świetna dekoracja domu 
Co do książek w sypialni to ja musze mieć własną biblioteczke w tym pomieszczeniu, systematycznie wyprzedaje przeczytane ksiazki i kupuje coś nowego. Teraz znalazłam bardzo interesującą ofertę na tej stronie https://www.taniaksiazka.pl/i-tak-wygrasz-jeffrey-archer-p-1149247.html I mam nadzieje ze uda mi sie szybko kupić tą pozycję.
Ja też muszę pomyśleć o jakimś rozwiązaniu na książki bo mam ich dość dużo i nie mieszczą się już na półkach, ostatnio domówiłam jeszcze kilka nowości w Gandalf i nie wiem jak je pomieszczę
Jeśli ktoś naprawdę marzy żeby czytać w sypialni nie ma chyba nic lepszego, to naturalne że przed snem się czyta. Czytać można zarówno książki jak i prasę lub prasę typowo specjalistyczną. Jeśli chodzi o czytanie to nie ma lepszego miejsca żeby znaleźć sporo jego źródeł niż Empik Pasje https://www.empik.com/pasje to źródło opinii, recenzji ale i możliwość zamówienia tych rzeczy wprost do własnego domu.
Zapewne znalazłby się jakiś przesąd na to ale kto by się tym kierował? Osobiście mam półkę na książki w sypialni, problem tkwi w tym, że powoli zaczyna brakować mi miejsca
Ba nawet koja kolekcja Kinga (licząca ponad 60 książek - poważnie) znajduje się w pokoju gościnnym czyli teoretycznie w kolejnej sypialni. Jeżeli masz jakąś skromną kolekcje to jak najbardziej można umieścić ją w pokoju w którym śpisz natomiast jeśli powoli brakuje Ci miejsca to lepiej zastanowić się nad jakąś biblioteczką jak w moim przypadku 
-
ArkadiuszKrol
- Superużytkownik

Macie specjalne lampki do czytania w sypialni?
-
karolinamak
- Aktywny

Jasne, że można
ja mam wszystkie książki w sypialni, teraz rozglądam się jeszcze za jakimś porządnym krzesłem do czytania i trochę o tym czytam. Chce dobrze wybrać i mieć taki swój czytelniczy kącik
-
karolinasz
- Początkujący

nic takiego nie słyszałam:) trzymam książki w sypialni i jest wszystko ok