Biel w kuchni
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
zielonyszerszen
- Początkujący

Re: Biel w kuchni
Co do brudzenia no to niewątpliwie, zwąłszcza białą podłogę w zimie (koszmar!) a jak się ma psa, który je ... jak prosie to tymbardziej
ale czego się nie robi, żeby nacieszyć oko! Cegła, biel i drewno. Może jestem tradycjonalistą, ale nie wyobrażam sobie np. niebieskiej, albo zielonej czy żółtej kuchni. No po prostu nie.. 
W wypadku gdy kuchnia jest troche oddalona od drzwi wejściowych do domu oraz główny wyznacznik czy nie ma juz małych dzieci oraz zwierzaka, bo oboje potrafią bardzo nabrudzić. A cała biała kuchnia tylko przysporzy kłopotów. Dlatego może lepiej jeszcze raz to przemysleć 
Zawsze można zdecydowac się na nieco ciemnejsza kuchnie ale za to postawic na białe bądź ogolnie jasne dodatki 
To fakt, chociaż mi podobają się białe kuchnie.
-
zielonyszerszen
- Początkujący

to fakt, zawsze dzieci i zwierzęta sa problematyczne... przy jasnej podłodze rzecz jasna 
mi też się podobają białe kuchnie:)
-
BruceWillis
- Początkujący

Ja w kuchni mam ciemno brązowe meble z lekkim przebłyskiem bordo. Stare poprlowskie meble nieco odrestaurowane. Do tego ściany mam koloru "budyń". jest nieco ciemniejszy od bieli i wygląda to razem skromnie ale ładnie :) Dziś wwiercam szafki na ścianach to cyknę fotkę :)
Mnie też podobają się białe kuchnie 
Do białej kuchni powinny pasować drewniane meble, sporo fajnych pomysłów na nie znajdziesz na blogu http://www.kuchniaonline.pl/czy-widziel ... -kuchenne/
-
LukasMalina
- Zainteresowany

Bardzo dobrze mówia , ja również meble kuchenne w bieli i robione były na zamówienie przez bardzo dobra firmę http://smsojka.pl/kuchnie-na-wymiar/ . Moja kuchnia jest duza i bardzo funkcjonalna.
Biała kuchnia z dodatkami w mocnym kolorze wygląda bardzo nowocześnie i o ile podoba mi się to na zdjęciach to do swojej kuchni nie zdecydowałabym się na biel. Wolę raczej kolory na których nie widać tak mocno zabrudzeń. Mam kuchnię w kolorach jasnego i ciemnego brązu, ale w kuchni mam też okno balkonowe, więc jest to pomieszczenie bardzo jasne i mogłam sobie pozwolić na ten ciemny brąz.
-
lideropinii
- Superużytkownik

Biel, czy szarość daja fajne, neutralne tło do odważniejszej aranżacji dodatkami.
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Cześć Wam!
Sam zamówiłem sobie białą kuchnie. Jestem bardzo zadowolony z finalnego efektu. Oczywiście meble na wymiar pod moją niekrzształtną kuchnie połączoną z salonem
Bardzo fajnie wyszło i chyba to teraz nawet modne
Także polecam to rozwiązanie 
Sam zamówiłem sobie białą kuchnie. Jestem bardzo zadowolony z finalnego efektu. Oczywiście meble na wymiar pod moją niekrzształtną kuchnie połączoną z salonem
Bardzo fajnie wyszło i chyba to teraz nawet modne
-
lideropinii
- Superużytkownik

Jaki blat i co nad blatem między szafkami? Może jakimiś zdjęciami się pochwalisz?
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
-
wiktoriakubel
- Początkujący

zawsze marzyłam o białej kuchni i na szczęście niedawno to marzenie udało się spełnić! teraz tylko szukam ładnych dodatków, które będą do niej pasowały