Na jednego pilota - furtka, brama wjazdowa, brama garazowa.
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Na jednego pilota - furtka, brama wjazdowa, brama garazowa.
Witam poszukuje systemu ktory moglby obslugiwac na raz 2 bramy garazowe, brame wjazdowa - przesuwna i furtke. Oczywiscie wszystko to powinno dzialac na jednego pilota. Przegladalem produkty firmy Nice i zauwazylem tam piloty na 4 kody jednakze nie jestem sam w stanie dobrac innych elementow instalacji. Pozdrawiam.
- ELEKTROBRAM ŁÓDŹ
- Początkujący

- Kontakt:
WITAM
nie widzę żadnego problemu wystarczy zastosować drogę radiową NICE WAY i po problemie.Proponuje wybrać i trzymać się RODZINY nice flor przy wyborze sprzętu nie będzie problemu z konfiguracją.Jednak nie jest to konieczne możemy zastosować siłowniki innych firm a póżniej dodać drogę radiową NICE WAY.
nie widzę żadnego problemu wystarczy zastosować drogę radiową NICE WAY i po problemie.Proponuje wybrać i trzymać się RODZINY nice flor przy wyborze sprzętu nie będzie problemu z konfiguracją.Jednak nie jest to konieczne możemy zastosować siłowniki innych firm a póżniej dodać drogę radiową NICE WAY.
ELEKTROBRAM ŁÓDŹ
POZDRAWIAMY
POZDRAWIAMY
- ELEKTROBRAM ŁÓDŹ
- Początkujący

- Kontakt:
witam
ma pan napęd faac to proponuje zgłosić się do montera który to panu montował radioodbiornik uniwersalny ,ewentualnie wykorzystanie tej samej drogi radiowej w obu napedach nie jest skomplikowane.
prosze podac namiar to podeśle kogoś mam kilka namiarów na firmy w całej polsce ,sprawdzeni fachowcy.
ma pan napęd faac to proponuje zgłosić się do montera który to panu montował radioodbiornik uniwersalny ,ewentualnie wykorzystanie tej samej drogi radiowej w obu napedach nie jest skomplikowane.
prosze podac namiar to podeśle kogoś mam kilka namiarów na firmy w całej polsce ,sprawdzeni fachowcy.
ELEKTROBRAM ŁÓDŹ
POZDRAWIAMY
POZDRAWIAMY