Na jednego pilota - furtka, brama wjazdowa, brama garazowa.

Rozwój technologii pozwala nam żyć łatwiej i bezpieczniej. Obecnie na rynku jest dostępnych wiele rozwiązań, które sprawiają, że nasz dom czy mieszkanie stanie się przytulny, komfortowy, elegancki i przede wszystkim praktyczny.

Moderator: Redakcja e-instalacje.pl

wilki.rks
Początkujący
Początkujący

Na jednego pilota - furtka, brama wjazdowa, brama garazowa.

Post autor: wilki.rks »

Witam poszukuje systemu ktory moglby obslugiwac na raz 2 bramy garazowe, brame wjazdowa - przesuwna i furtke. Oczywiscie wszystko to powinno dzialac na jednego pilota. Przegladalem produkty firmy Nice i zauwazylem tam piloty na 4 kody jednakze nie jestem sam w stanie dobrac innych elementow instalacji. Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
ELEKTROBRAM ŁÓDŹ
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: ELEKTROBRAM ŁÓDŹ »

WITAM
nie widzę żadnego problemu wystarczy zastosować drogę radiową NICE WAY i po problemie.Proponuje wybrać i trzymać się RODZINY nice flor przy wyborze sprzętu nie będzie problemu z konfiguracją.Jednak nie jest to konieczne możemy zastosować siłowniki innych firm a póżniej dodać drogę radiową NICE WAY.
ELEKTROBRAM ŁÓDŹ
POZDRAWIAMY

SMOKU
Początkujący
Początkujący

Post autor: SMOKU »

a co mnie by pan polecil???? mam naped faac 741 i wlasnie chce podlaczyc d600 do bramy garazowej i ted dwie bramy zrobic na pilota

Awatar użytkownika
ELEKTROBRAM ŁÓDŹ
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: ELEKTROBRAM ŁÓDŹ »

witam

ma pan napęd faac to proponuje zgłosić się do montera który to panu montował radioodbiornik uniwersalny ,ewentualnie wykorzystanie tej samej drogi radiowej w obu napedach nie jest skomplikowane.

prosze podac namiar to podeśle kogoś mam kilka namiarów na firmy w całej polsce ,sprawdzeni fachowcy.
ELEKTROBRAM ŁÓDŹ
POZDRAWIAMY

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dom inteligentny, dom bezpieczny”