Styl skandynawski we wnętrzu
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
Paweł Paciorek
- Zainteresowany

Re: Styl skandynawski we wnętrzu
A co byście dali na podłogę? Tu nie może być wykładzina, ani jakieś proste panele po 15 złotych/metr. Proponowałbym taką deskę trójwastwową http://vipparkiet.pl/parkiet/dab-salem- ... heblowany/ co o tym sądzicie?
Panele w stylu skandynawskim według mnie wyglądają naprawdę ładnie, sprawdźcie np na tym blogu: http://podlogi-expona.pl/blog/2017/05/2 ... dynawskim/ jak dla mnie pasuje jak ulał:)
Styl skandynawski jest stylem minimalistycznym, ale bardzo ekstrawaganckim, eleganckim. Najważniejsze w nim jest to, aby dobrać odpowiednie dodatki. Te, można nabyć w sklepach internetowych (ceny są w nich najkorzystniejsze). Taki, który mogę Wam szczerze polecić, znajduje się pod adresem SzklanaTorebka.pl - moja kobita kupuje w nim na okrągło...
-
AdidarMeble
- Aktywny

W kwestii dodatków do stylu skandynawskiego, to pełna zgoda i faktycznie trzeba zwrócić uwagę na ten fakt, nie mniej jednak ważniejsze są same meble oraz ich kolorystyka, od tego należy zacząć.
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Ja zastanawiam się nad urządzeniem salonu w stylu skandynawskim.
Żona się na taki u nas uparła i właśnie jesteśmy w trakcie urządzania, podoba mi się bardzo ale jedyne co mnie irytuje to to, że bardzo dużo ludzi teraz tak ma 
ładne są takie wnętrza, bardzo mi się podobają i chciałabym mieć taki wystrój w moim nowym mieszkaniu.
Styl skandynawski jest teraz bardzo modny, można to zauważyć w nowo powstałych budowlach, że coraz więcej młodych małżeństw urządza własne mieszkania/ domy właśnie w tym stylu. Jeżeli ktoś chce zaczerpnąć inspiracji to polecam ten ARTYKUŁ
-
EwelinaJagoda
- Początkujący

Chciałabym w swoim mieszkanie zaaranżować styl skandynawski, ale boje się że ze względu na swoje liczne dodatki będzie bardzo drogą inwestycją.
A to po co dawać tyle dodatków? Styl skandynawski jest raczej prosty i minimalistyczny.
Styl skandynawski jest bardzo ładny. Mi i mojej żonie kojarzy się z harmonią, spokojem, popularnym ostatnio hyge i takim naszym bezpiecznym miejscem.
Cały dom urządziliśmy w tym stylu, znaleźliśmy fajne meble na www.e-stoly24.pl, są w dobrej cenie i idealnie pasują do naszego mieszkania, polecam wszystkim miłośnikom 
Niedawno kupiłam lokale komercyjne wrocław w celu otworzenia swojego salonu fryzjerskiego. Długo zastanawiałam się nad wnętrzem ale teraz wiem ,że styl skandynawski to coś dla mnie
Jak dla mnie ten styl jest idealny. Lubię prostotę. Myślę, że będę musiał rozważyć wprowadzenie go do swojego salonu, choć podobno nie należy do najłatwiejszych w urządzaniu.
Świetny pomysł. Ja mam białe ściany i meble w stylu skandynawskim w ciekawych intensywnych barwach aby wnętrze się jakoś wyróżniało. Meble zamawiałam z https://scandicsofa.pl/ trzeba poczekać 5 dni ale przynajmniej można wybrać taki kolor jaki się chce.
-
e-Rzecznik Śnieżka
- Superużytkownik

- Kontakt:
Styl skandynawski jest bardzo uniwersalny, elegancki i sprawdza się w naszym klimacie, bo opiera się o jasną kolorystykę i naturalne materiały. To bardzo fajny pomysł na wnętrze jednak moda na ten styl trwa już dość długo i prawdą jest to, że wiele polskich mieszkań już urządzono w tym właśnie stylu. Trendy rządzą się swoimi prawami i nowe nadchodzi nieubłagalnie, dlatego warto się zastanowić, czy wnętrze skandynawskie nie stanie się za chwilę nieaktualne lub sztampowe?