Styl skandynawski we wnętrzu

Porady jak udekorować każde wnętrze. Jeżeli zastanawiasz się jakie dodatki będą pasowały do Twojego domu, gdzie je kupić i w jakiej cenie, zajrzyj do tego działu.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

Paweł Paciorek
Zainteresowany
Zainteresowany

Re: Styl skandynawski we wnętrzu

Post autor: Paweł Paciorek »

A co byście dali na podłogę? Tu nie może być wykładzina, ani jakieś proste panele po 15 złotych/metr. Proponowałbym taką deskę trójwastwową http://vipparkiet.pl/parkiet/dab-salem- ... heblowany/ co o tym sądzicie?

Ribaner
Początkujący
Początkujący

Post autor: Ribaner »

Panele w stylu skandynawskim według mnie wyglądają naprawdę ładnie, sprawdźcie np na tym blogu: http://podlogi-expona.pl/blog/2017/05/2 ... dynawskim/ jak dla mnie pasuje jak ulał:)

arek_ch
Superużytkownik
Superużytkownik

Post autor: arek_ch »

Styl skandynawski jest stylem minimalistycznym, ale bardzo ekstrawaganckim, eleganckim. Najważniejsze w nim jest to, aby dobrać odpowiednie dodatki. Te, można nabyć w sklepach internetowych (ceny są w nich najkorzystniejsze). Taki, który mogę Wam szczerze polecić, znajduje się pod adresem SzklanaTorebka.pl - moja kobita kupuje w nim na okrągło...

AdidarMeble
Aktywny
Aktywny

Post autor: AdidarMeble »

W kwestii dodatków do stylu skandynawskiego, to pełna zgoda i faktycznie trzeba zwrócić uwagę na ten fakt, nie mniej jednak ważniejsze są same meble oraz ich kolorystyka, od tego należy zacząć.

MichalBudowniczy
Superużytkownik
Superużytkownik

Post autor: MichalBudowniczy »

Ja zastanawiam się nad urządzeniem salonu w stylu skandynawskim.

JurekByd
Początkujący
Początkujący

Post autor: JurekByd »

Żona się na taki u nas uparła i właśnie jesteśmy w trakcie urządzania, podoba mi się bardzo ale jedyne co mnie irytuje to to, że bardzo dużo ludzi teraz tak ma :D

Awatar użytkownika
Dżasmina
Superużytkownik
Superużytkownik

Post autor: Dżasmina »

ładne są takie wnętrza, bardzo mi się podobają i chciałabym mieć taki wystrój w moim nowym mieszkaniu.

Bartek320
Aktywny
Aktywny

Post autor: Bartek320 »

Styl skandynawski jest teraz bardzo modny, można to zauważyć w nowo powstałych budowlach, że coraz więcej młodych małżeństw urządza własne mieszkania/ domy właśnie w tym stylu. Jeżeli ktoś chce zaczerpnąć inspiracji to polecam ten ARTYKUŁ

EwelinaJagoda
Początkujący
Początkujący

Post autor: EwelinaJagoda »

Chciałabym w swoim mieszkanie zaaranżować styl skandynawski, ale boje się że ze względu na swoje liczne dodatki będzie bardzo drogą inwestycją.

malaka
Superużytkownik
Superużytkownik

Post autor: malaka »

A to po co dawać tyle dodatków? Styl skandynawski jest raczej prosty i minimalistyczny.

maxmaj
Aktywny
Aktywny

Post autor: maxmaj »

Styl skandynawski jest bardzo ładny. Mi i mojej żonie kojarzy się z harmonią, spokojem, popularnym ostatnio hyge i takim naszym bezpiecznym miejscem. :) Cały dom urządziliśmy w tym stylu, znaleźliśmy fajne meble na www.e-stoly24.pl, są w dobrej cenie i idealnie pasują do naszego mieszkania, polecam wszystkim miłośnikom :)

Hanna0012
Aktywny
Aktywny

Post autor: Hanna0012 »

Niedawno kupiłam lokale komercyjne wrocław w celu otworzenia swojego salonu fryzjerskiego. Długo zastanawiałam się nad wnętrzem ale teraz wiem ,że styl skandynawski to coś dla mnie

dbpik
Początkujący
Początkujący

Post autor: dbpik »

Jak dla mnie ten styl jest idealny. Lubię prostotę. Myślę, że będę musiał rozważyć wprowadzenie go do swojego salonu, choć podobno nie należy do najłatwiejszych w urządzaniu.

Nawrot00
Aktywny
Aktywny

Post autor: Nawrot00 »

Świetny pomysł. Ja mam białe ściany i meble w stylu skandynawskim w ciekawych intensywnych barwach aby wnętrze się jakoś wyróżniało. Meble zamawiałam z https://scandicsofa.pl/ trzeba poczekać 5 dni ale przynajmniej można wybrać taki kolor jaki się chce.

e-Rzecznik Śnieżka
Superużytkownik
Superużytkownik
Kontakt:

Post autor: e-Rzecznik Śnieżka »

Styl skandynawski jest bardzo uniwersalny, elegancki i sprawdza się w naszym klimacie, bo opiera się o jasną kolorystykę i naturalne materiały. To bardzo fajny pomysł na wnętrze jednak moda na ten styl trwa już dość długo i prawdą jest to, że wiele polskich mieszkań już urządzono w tym właśnie stylu. Trendy rządzą się swoimi prawami i nowe nadchodzi nieubłagalnie, dlatego warto się zastanowić, czy wnętrze skandynawskie nie stanie się za chwilę nieaktualne lub sztampowe?
ska1.jpg
ska2.jpg

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dekoracja wnętrz”