Naklejki na ścianę?
Re: naklejki na ścianę?
No kamień dekoracyjny jest trwały ale jakoś nie widze go w pokoju dziecięcym. Zdecydowanie jestem za naklejkami- tanim kosztem można zmienić wnętrze pokoju. Wystarczy pomalowac pokój w jś żywych kolorach i takimi naklejkami wykończyć, do tego ładne bajkowe firanki, dywanik , pościel i efekt super. Sami kupowaliśmy takie elementy do wykończenia pokoiku maluch w sklepie Rajski Domek http://rajskidomek.com.pl/ .
Moim zdaniem to kiczowate. Uznaję ładne jednokolorowe ściany z obrazami,ale kto co lubi...
a dla mnie śliczne i słodkie, szczególnie dziewczynki lubią takie rzeczy, ale chłopcy powiem Ci teżdancia82 pisze:No kamień dekoracyjny jest trwały ale jakoś nie widze go w pokoju dziecięcym. Zdecydowanie jestem za naklejkami- tanim kosztem można zmienić wnętrze pokoju. Wystarczy pomalowac pokój w jś żywych kolorach i takimi naklejkami wykończyć, do tego ładne bajkowe firanki, dywanik , pościel i efekt super. Sami kupowaliśmy takie elementy do wykończenia pokoiku maluch w sklepie Rajski Domek http://rajskidomek.com.pl/ .
Ja miałam ścianę swego czasu cała obklejona pojazdami kosmicznymi i autami
A teraz mam Krainę Lodu
ale facet jak Ty ralphx tego nigdy nie pojmie
Mój dom moją oazą...
-
Ceglana-Sciana
- Początkujący

Naklejki na ścianę dobrze sprawdzą się przede wszystkim w pokoju młodzieżowym lub dziecięcym,kiedy bez problemu dopasujemy odpowiedni motyw,to samo z fototapetą. W salonie lepiej zastanowić się nad inną forma ozdoby,mogą być to także płytki.
dokładnie. nie lepiej sobie zrobić jakąś foto tapetę na ścianę?
-
Ekspert Sztukaterii WMB
- Aktywny

A może zamiast naklejek inne oryginalne dekoracje ? kamień, drewno, sztukateria? ona akurat wpisuje się w każdą stylistykę wnętrza i świetnie łączy się z innymi elementami dekoracyjnymi
do tego możliwość malowania i układania wg własnego pomysłu daje duże pole do popisu

Polecam odwiedzić sklep MAGIA-DEKORACJI.PL tam znajdziesz ogromną ilość wzorów dla dzieci i dorosłych. Polecampoter pisze:Co myślicie o pomyśle naklejki na ścianę do pokoju dziecięcego?
Moja żonka jest bardzo zdecydowana ja natomiast wolę tradycyjnie pomalować ściany.
Zresztą żadnych dobrze zaprojektowanych wzorów nie ma.
Podeślijcie jeśli coś macie.
A czym się różnią takie naklejki od fototapet?
Naklejki to gotowe szablony,które są mniejsze niż fototapety i możesz nakleić je bezpośrednio na ścianę,utrzymując jej kolor,fototapeta przykrywa natomiast cała ścianę,podobnie jak zwykła tapeta.
Ja jestem przeciwny, zawsze to kończyło się później tak, że ściane trzeba było szpachlować
-
KamilaMeble
- Zaawansowany

- Kontakt:
Zdecydowanie ciekawsze od naklejek będą inne rozwiązanie w kwestii dekoracji i aranżacji ściany. Moje propozycje to beton architektoniczny oraz panele szklane 3D.
meble z dostawą do domu.
Naklejki są dobre w pokoju dziecięcym. Tak to lepiej faktycznie postawić na inny sposób zdobienia.
właśnie dlatego że lubią pomazać po ścianach to ja polecam pomalowanie jednej ze scian farbą tablicową...świetna sprawa, dzieci szczęsliwe i my też:)
Jak dla mnie naklejki na ścianie (zależy jeszcze, jaki wzór) wyglądają ładnie, ale sama chyba bym tak sobie nie zrobiła. Przede wszystkim: co, jeśli dziecko wyrośnie i naklejki już nie będą pasować? Na pewno ten klej na ścianie zostanie i zwykłą farbą już nie zamaluje.
-
typowyhandlarz
- Zainteresowany

Ja od siebie polecam bardziej tradycyjne naklejki. Owszem wygląda to ładnie ale nie można przesadzać z nowoczesnością. Polecam poczytać artykuły w internecie.