Pytanie jak w temacie.... poczytałam na forum sporo niepochlebnych opinii o dachowce Roben, aczkolwiek większość z nich to opinie na zasadzie "dziadostwo", "nic nie warte" itp. Pytam dlatego, bo ja sobie właśnie upatrzyłam dachówkę Robena - bo mi się po prostu podoba , żadna inna firma nie oferuje takiego odcienia jaki właśnie podoba mi się w Robenie. Dachówkę tą pierwszy raz zobaczyłam na gotowym domu i poszłam zapytać właściciela jaka to firma itp..no i to był Roben...dom zamieszkały od kilku lat , właściciel złego słowa na dachówkę nie mógł powiedzieć..aczkolwiek był podobnie jak ja laikiem w temacie..ot..nie przecieka, nie odbarwia się itp.. Później jeszcze oglądałam dwa domy zamieszkałe od kilku lat, pokryte Robenem i również właściciele mówili , że ok...więc.....czy na prawdę mam zrezygnować z tego co mi się podoba i zrobić sobie dach który mi się nie będzie podobał....?
Co takiego złego jest w tej dachówce od strony funkcjonalnej, czego nie zauważają zwykli jej użytkownicy...???
Tylko proszę mi nie kazać przewiercać dachówki dla porównania, bo to wykracza poza moje możliwości
Pozdrawiam,
Beata