naczynia przeponowe
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
He he,ale ścichło.Moim skromnym zdaniem kol.Shive ma rację.Zrób jak radzi i po kłopocie!Tylko zanim podłączysz to naczynie,sprawdż w nim ciśnienie powietrza,bo po podłączeniu może nie działac prawidłowo,czyli wcale.Zdażało mi się też czasami że membrana była sklejona w środku.i trza było całkiem spuścić powietrze,potem podłączyć ciśnienie wody i to dużo wyższym ciśn.niż normalne,żeby to rozkleić.Potem znowu odłączyć,napompować do własciwego ciśnienia i podłączyć z powrotem.Oczywiście było to do CO,ale nigdy nie wiadomo czy te od cwu nie mają takich wad.Pozdro.
naczynia przeponowe
witam zamontowałem 11 l z ciśnieniem 2,5 bar i świetnie dziala w sieci 2,5 bar i za noc wzrośnie do 3bar wydaje misię ze jest spoko pozdrawiam
No i spoko!U nas w bydgoszczy wzrasta troszkę wyżej.Nawet w porywach do 10 przy wodociągach i w nocy.Ile to było trzeba zmarnować czasu,prawda?sami fachowcy w morde jeża.he he!Pisałem,posłuchaj kol.Shive,to jak czytam jego posty to dobry fachura!Może by mu tak rzucić jakieś dobre słowo?co?Dotyczy się to zresztą całej reszty pytających i błagających czasami o nagłą pomoc.Potwierdzić czy pomogło,i zamknąć temat!!!!!Jak tak dalej będzie,to nikt nie będzie chciał pomagać.W końcu to nasz chleb powszedni,a za który(często) nie dostajemy nawet zwykłego słowa wdzięczności.Mezzo zachował się na poziomie,ale pije tu do wielu strapionych i rozgorączkowanych problemem ludków i proszę o potwierdzenie co pomogło!Po to jest to forum aby się uczyć,wymieniać doświadczenia i pomagać sobie wzajemnie.Tak myślę.Pozdro.