Naklejki na ścianę?
-
GlazuraStrzelin
- Zaawansowany

Re: naklejki na ścianę?
Ja nie mam przeciwko takim naklejkom na ściane o ile oczywiście nie przesadzimy i nie damy ich na całej długości jak i szerokości ściany,tego byłoby zbyt wiele. Rozumiem naklejki jako typowy dodatek do wnętrza.
Moim zdaniem to dość dobra i tania alternatywa aby upiększyć wnętrze. Oczywiście nie można przesadzić z ich ilością, a i wzór trzeba dobrze dobrać
Finalnie jednak przy odpowiednim doborze wygląda to dość dobrze. W sklepach internetowych czy n allegro jest tego pełno więc na pewno uda isę coś sensownego wybrać.
-
Mateuszkrawczyk
- Początkujący

- Kontakt:
Ja polecałbym bardziej fototapetę na materiale latex212g. Na mediokomie można kupić takie fototapety w bardzo korzystnej cenie. Efekt niesamowity 
Mateusz Krawczyk
Mediokom
ul. Królowej Jadwigi 23 lok.2
41-300
Dąbrowa Górnicza
Mediokom
41-300
Dąbrowa Górnicza
-
luxusdecor
- Początkujący

- Kontakt:
Według nas wspaniałym pomysłem są designerskie panele 3D naszej firmy Luxus Decor
Wspaniale prezentują się nawet w najmniejszych pomieszczeniach, są czymś unikalnym w porównaniu do oklepanych już tapet
Są w pełni bezpieczne dla dziecka, ekologiczne i można je pomalować na dowolny kolor farbą bądź lakierem samochodowym.
W swojej ofercie mamy 30 różnych wzorów, pomożemy wybrać najlepszy z nich aby pasował do pokoju dziecinnego. Za niewielki nakład finansowy otrzymają Państwo wnętrze o jakim marzy dziecko
Więcej informacji na naszej stronie internetowej, zapraszam do kontaktu mailowego.
Wspaniale prezentują się nawet w najmniejszych pomieszczeniach, są czymś unikalnym w porównaniu do oklepanych już tapet
W swojej ofercie mamy 30 różnych wzorów, pomożemy wybrać najlepszy z nich aby pasował do pokoju dziecinnego. Za niewielki nakład finansowy otrzymają Państwo wnętrze o jakim marzy dziecko
Więcej informacji na naszej stronie internetowej, zapraszam do kontaktu mailowego.
-
Mateuszkrawczyk
- Początkujący

- Kontakt:
Bardziej polecałbym wybór fototapety samoprzylepnej z klejem usuwalnym. Można wydrukować wielkoformatową grafikę i odmienić w ten sposób pokój dziecka, kuchnię, czy tez salon. Bez ubrudzonej podłogi ani mebli. W sklepie internetowym mediokom można taką tapetę kupić w bardzo korzystnych cenach za 1m2. Polecam 
Mateusz Krawczyk
Mediokom
41-300
Dąbrowa Górnicza
Mediokom
41-300
Dąbrowa Górnicza
Naklejki jak najbardziej, ale też zależy jakie. Mi najbardziej podobają się filcowe o jednolitej barwie. Świetnie się prezentują a nie rozpraszają zanadto wzroku.
-
PolskieMaterace
- Początkujący

Mam podobne zdanie na ten temat,wszystko zależy od konkretnych naklejek oraz tego gdzie chcemy je umieścić ponieważ to także ma duze znaczenie,np na korytarzu lub w pokoju dziennym jakoś nie bardzo je widzę.
Myślę, że naklejki na ścianę to fajna sprawa. Można szybko i prosto zmienić wygląd wnętrza. Jedynie trzeba wybrać ciekawy wzór i żeby pasował do danego pokoju.
Zdobywam wiedzę, nie siedzę!
Zaprojektuj sam 
Nawet bycie ścianą jest trudne. Inni się o ciebie opierają, a ty o nich nie możesz.
Zaprojektuj sam 
Nawet bycie ścianą jest trudne. Inni się o ciebie opierają, a ty o nich nie możesz.
-
Kamaonline
- Aktywny

- Kontakt:
Jeżeli mam być szczery to mi te naklejki jakoś nie specjalnie przypadły do gustu,uważam że sprawdza się może w pokoju dla dziecka,natomiast salon,przedpokój czy gabinet zdecydowanie nie. Już wolałbym zwykłą fototapetę.
naklejki to świetne rozwiązanie, tym bardziej dla osób, które chcą zmienić swoje wnętrze przy niewielkich kosztach. Polecam ten sklep: http://www.pictory.pl/
Widzę, że jesteś tradycjonalistą. Nie bój się ani fototapet ani naklejek na ścianę. Są to bardzo proste rozwiązania dla każdego domu. Sama miałam obiekcje, żeby w moim salonie na ścianie pojawiła się naklejka zachodu słońca. Kiedy pomysł mojego męża został zrealizowany, doszłam do wniosku, że wygląda to wspaniale! Polecam Ci ten sklep http://www.pictory.pl/ . Tutaj kupiliśmy naszą naklejkę. Sprawdzona firma, która nie oferuje jakiś śmieci. Umieszczenie tego na ścianę też nie jest trudne.
-
Mezoko_com
- Aktywny

Z jednej strony tak,ale też z drugiej pamiętajmy o tym że naklejki na scianę nie pasują do każdego pokoju,fajnie sprawdzą sie na korytarzu,ale już np w pokoju dziennym myślę że nie.
bardzo podoba mi się pomysł w naklejkami na ścianę też o tym myślałem tylko najpierw muszę pomalować ściany dopiero później kupie naklejki. Myślę, że będą ładnie się prezentowały nie koniecznie musi to być zachód słońca mogą to być motywy kwiatowe.