Chwilówka na sprzęt RTV

Szukasz pomysłów na oryginalne rozwiązania lub masz nietypowe pytania dotyczące budowy albo wykończenia domu? Tu znajdziesz radę i podpowiedzi.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

Turistas
Początkujący
Początkujący

Chwilówka na sprzęt RTV

Post autor: Turistas »

Kupiłem niedawno mieszkanie. Co prawda ciasne bo to kawalerka 30m ale dla singla jest wystarczająca miejsca, jest własna, nie na kredyt i to mi się w niej najbardziej podoba. Mieszkanie jest gołe, tak jak ja po jego zakupie :) zastanawiam się nad chwilówką, kredytem. ]aby kupić jakieś wyposażenie. Chciałbym zapytać o opinie

felisscatus
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Re: Chwilówka na sprzęt RTV

Post autor: felisscatus »

Nie polecałabym takich kredytów, nie ma super ofert, zawsze sa jakies haczyki. Lepiej po trochu oszczędzać.
Automatyka do bram

tinky_winky
Początkujący
Początkujący

Post autor: tinky_winky »

Takie pożyczki mają strasznie wysokie oprocentowanie i nie warto się to pakować.

_Krzychu_
Początkujący
Początkujący

Post autor: _Krzychu_ »

Lepiej popytać w sklepie, w którym chcesz kupić konkretny sprzęt. Czasem można trafić na promocje i wziąźć na raty 0%. Rozkładają kwotę np na równe 10 rat bez dodatkowych opłat, ubezpieczeń itp. Kilka rzeczy już tak kupowałem.

Krystianooo
Początkujący
Początkujący

Post autor: Krystianooo »

Jeśli zależy Ci na szybkim wyposażeniu mieszkania to taka pożyczka będzie spoko. Ja w nagłych sytuacjach korzystam z provemacredit i jestem zadowolony. Ogromnym plusem jest na pewno to, że pieniądze są bardzo szybko na koncie, no i nie ma ukrytych kosztów, a pożyczkę rozłożoną na raty jest o wiele łatwiej spłacić.

Marzenaf
Początkujący
Początkujący

Post autor: Marzenaf »

Mi się niedawno zepsuła lodówka, więc zaciągnęłam chwilówkę w Szybkiej Gotówce i zakupiłem nową, bo nie wyobrażam sobie życia bez lodówki w mieszkaniu, lubię gotować w domu i zawsze mam dużo jedzenia, które się szybko zepsuje w temperaturze pokojowej. Tuż po wypłacie zwróciłam kasę i nie żałuję, że skorzystałam z tego typu usług. 

jarecki89
Aktywny
Aktywny

Post autor: jarecki89 »

Uważam że przed podjęciem decyzji warto jest wszystko sobie porównać.

Zablokowany

Wróć do „Inne - najróżniejsze problemy, pytania ...”