Chwilówka na sprzęt RTV
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Chwilówka na sprzęt RTV
Kupiłem niedawno mieszkanie. Co prawda ciasne bo to kawalerka 30m ale dla singla jest wystarczająca miejsca, jest własna, nie na kredyt i to mi się w niej najbardziej podoba. Mieszkanie jest gołe, tak jak ja po jego zakupie
zastanawiam się nad chwilówką, kredytem. ]aby kupić jakieś wyposażenie. Chciałbym zapytać o opinie
-
felisscatus
- Początkujący

- Kontakt:
Re: Chwilówka na sprzęt RTV
Nie polecałabym takich kredytów, nie ma super ofert, zawsze sa jakies haczyki. Lepiej po trochu oszczędzać.
Automatyka do bram
-
tinky_winky
- Początkujący

Takie pożyczki mają strasznie wysokie oprocentowanie i nie warto się to pakować.
Lepiej popytać w sklepie, w którym chcesz kupić konkretny sprzęt. Czasem można trafić na promocje i wziąźć na raty 0%. Rozkładają kwotę np na równe 10 rat bez dodatkowych opłat, ubezpieczeń itp. Kilka rzeczy już tak kupowałem.
-
Krystianooo
- Początkujący

Jeśli zależy Ci na szybkim wyposażeniu mieszkania to taka pożyczka będzie spoko. Ja w nagłych sytuacjach korzystam z provemacredit i jestem zadowolony. Ogromnym plusem jest na pewno to, że pieniądze są bardzo szybko na koncie, no i nie ma ukrytych kosztów, a pożyczkę rozłożoną na raty jest o wiele łatwiej spłacić.
Mi się niedawno zepsuła lodówka, więc zaciągnęłam chwilówkę w Szybkiej Gotówce i zakupiłem nową, bo nie wyobrażam sobie życia bez lodówki w mieszkaniu, lubię gotować w domu i zawsze mam dużo jedzenia, które się szybko zepsuje w temperaturze pokojowej. Tuż po wypłacie zwróciłam kasę i nie żałuję, że skorzystałam z tego typu usług.
Uważam że przed podjęciem decyzji warto jest wszystko sobie porównać.