Kino domowe - instalacja

Informacje na temat instalacji grzewczych, ogrzewania domu, kotłów CO. Dowiedz się jak ogrzać mieszkanie i jakie wybrać instalacje grzewcze aby rachunki nas nie zaskoczyły.

Moderator: Redakcja e-instalacje.pl

Redakcja
Redakcja
Kontakt:

Kino domowe - instalacja

Post autor: Redakcja »

Prawdziwe kino z dużym ekranem i otaczającym zewsząd dźwiękiem można stworzyć we własnym domu. Jego... Kino domowe - instalacja >>
Redakcja

JanekC
Zaawansowany
Zaawansowany

Kino domowe - instalacja

Post autor: JanekC »

Ja swój telewizor mam umieszczony na białej jak śnieg ścianie, tylko nie mam żadnego wycięcia na jego obrys. Wszystko ładnie przypięte, tym bardziej z uwagi na to, że mam ambilighta w odbiorniku. Gdybym zdecydowałbym się okroić tak ścianę, jak jest na zdjęciu, to w ogóle nie mógłbym korzystać z tego ambilighta. Oczywiście każdy powiesi u siebie w domu jak chce, byleby wiedział jakie są skutki.

Enerbau
Ekspert budowlany
Ekspert budowlany

Re: Kino domowe - instalacja

Post autor: Enerbau »

No i Redakcja jak zwykle w swojej inteligencji, wstrzeliła się z ekranem, kinem i telewizorem w jedynie słuszny dział . Bo przecież ważne jest, żeby filmu nie oglądać w "walonkach" i "kufajce" ! Ciepło ma być !!!

Nie po to izolujemy, by robić centralne.

duszek87
Aktywny
Aktywny

Post autor: duszek87 »

Własnie słyszałem dużo dobrego o tym ambilighcie. Może ktoś więcej powiedzieć coś na temat tej technologii ? Faktycznie tak fajnie to wygląda ? Bo zdjęcia to co innego, niż na żywo.

Bolas
Superużytkownik
Superużytkownik

Post autor: Bolas »

Abliguje na ciebie liajtingiem i jest ci ciepło. Proste prawda? Jesteśmy w dziale ogrzewanie jakbyś nie zauważył tak samo jak robiąca syf redakcja.

bakar
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: bakar »

teraz jest o tyle łatwiej że np. LG wypuścił zestawy kina domowego z bezprzewodowym dzwiękiem więc nie trzeba ciągnąć tylu kabli. :)

BAFOMET
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: BAFOMET »

Bezprzewodowe kino domowe jest jak piwo bezalkoholowe.

Javier
Aktywny
Aktywny
Kontakt:

Post autor: Javier »

Prawdziwe kino w domu zapewnia firma Hdcinema. Proponuję obejrzec ich realizacje: http://hdcinema.pl/dla-domu/kino-w-domu-

Enerbau
Ekspert budowlany
Ekspert budowlany

Post autor: Enerbau »

Zapewne zapewnia odpowiedni komfort grzewczy i dodatkowo wrażenie prawdziwego ogniska :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Instalacje grzewcze i ogrzewanie domu”