Kino domowe - instalacja
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Kino domowe - instalacja
Prawdziwe kino z dużym ekranem i otaczającym zewsząd dźwiękiem można stworzyć we własnym domu. Jego... Kino domowe - instalacja >>
Redakcja
Kino domowe - instalacja
Ja swój telewizor mam umieszczony na białej jak śnieg ścianie, tylko nie mam żadnego wycięcia na jego obrys. Wszystko ładnie przypięte, tym bardziej z uwagi na to, że mam ambilighta w odbiorniku. Gdybym zdecydowałbym się okroić tak ścianę, jak jest na zdjęciu, to w ogóle nie mógłbym korzystać z tego ambilighta. Oczywiście każdy powiesi u siebie w domu jak chce, byleby wiedział jakie są skutki.
Re: Kino domowe - instalacja
No i Redakcja jak zwykle w swojej inteligencji, wstrzeliła się z ekranem, kinem i telewizorem w jedynie słuszny dział . Bo przecież ważne jest, żeby filmu nie oglądać w "walonkach" i "kufajce" ! Ciepło ma być !!!
Nie po to izolujemy, by robić centralne.
Nie po to izolujemy, by robić centralne.
Abliguje na ciebie liajtingiem i jest ci ciepło. Proste prawda? Jesteśmy w dziale ogrzewanie jakbyś nie zauważył tak samo jak robiąca syf redakcja.
teraz jest o tyle łatwiej że np. LG wypuścił zestawy kina domowego z bezprzewodowym dzwiękiem więc nie trzeba ciągnąć tylu kabli. 
Prawdziwe kino w domu zapewnia firma Hdcinema. Proponuję obejrzec ich realizacje: http://hdcinema.pl/dla-domu/kino-w-domu-
Zapewne zapewnia odpowiedni komfort grzewczy i dodatkowo wrażenie prawdziwego ogniska