Panie Brzęczkowski
Jest Pan kompletnym laikiem bez wykształcenia i podstaw do zabierania głosu na tematy budowlane. To co Pan nazywa szumnie badaniem, to chora Pana wyobraźnia!
Już pisałem: proszę podać, gdzie Pan opublikował swoje wyniki badań? Zanim tego nie ujrzę, będę Pana nazywał schizofrenikiem!
Pisze Pan co ma jeszcze zbadać? Siebie u psychiatry! Tego jestem pewien na 100%, że jest Pan chory i powinien się leczyć. Chce Pan dowodów? Wkrótce je opublikuję. Znajdzie je Pan na tym forum.
Pan pisze:
Jak Pan sobie wyobraża badanie domu w którym ktoś mieszka, jak Pan sobie wyobraża , że mogę podać adresy klientów....
A ja odpowiadam:
A jak Pan wyobraża badanie domu, w którym nikt nie mieszka? Aha, to takie Pan "badał" tak?
Adresy klientów może Pan podawać bez obaw, bo nie proszę o ich ujawnianie, lecz o przesłanie do mnie tylko i wyłącznie na adres:
Od tej chwili to ja biorę całą odpowiedzialność prawną na siebie. Do mnie należy negocjować z tymi osobami warunki moich badań i do mnie należy uzyskać od nich zgodę. W przypadku braku ich zgody, nie będę ingerować w ich życie - jasne?
Ale tych adresów nadal nie ma, bo Pan jest schizofrenikiem i ma je w swojej chorej wyobraźni! A czekam już ponad rok!
Czego się Pan boi? Że obnażę Pana niekompetencje? O tym wszyscy już wiedzą. Że zaneguję ocieplenia od środka? O nie! Nie mam nic przeciw ociepleniom od środka - już to pisałem, ale chcę na podstawie przykładów z życia i wyników pomiarów opisać takie przypadki i opisać konkretne wymagania do spełnienia dla takich ociepleń. Wtedy będzie można wyciągać wnioski. Bez tego te ocieplenia nie mogą być stosowane tylko dlatego, że TB pisze: "zaręczam"!
Jerzy Zembrowski