Panowie nie galopujcie tak......
Od podłogi nic się nie dzieje, a w rogu pod plamą stoi narożnik i stał tam przed samym badaniem kamerą. Słaba cyrkulacja powierza i normalnym, że było chłodniej w rogu mieszkania. Poza tym pod moim mieszkaniem jeszcze nikt nie mieszkał. Murek jest po lewej stronie plamy patrząc od wewnątrz. Z premedytacją nie odśnieżałem balkonu i od strony podłogi absolutnie nic nie wychodzi. Poza tym dzisiaj wymieniałem kabale audio umieszczone w listwie i jest susza.
Kwestia mecząca to tylko sama plama. Skłaniam się i wykonawca także, ze to wina murka balkonowego i jego uszczelnienia łączenia ze ścianą. Na wiosnę podejmą pracę z usunięciem reklamacji.
PS. termowizję miałem po kosztach - znajomi brata.
Niemniej jednak żywe zainteresowanie tematem cieszy i dziękuję za rady.
Dziwna plama na środku ściany - SKĄD??? - nikt nie wie
-
IWUBE
Re: Dziwna plama na środku ściany - SKĄD??? - nikt nie wie
przecież wykonawca był i nic nie stwierdził wręcz odwrotnie był zdziwiony tym faktem
szukali i nie znaleźli a my sobie z tym poradziliśmy
gdyby zebrać wszystkich do kupy z forum to nie zła ekipa by powstała i nie jeden dom by powstał o dziwo bez usterek
powodzenia
tak na marginesie : czas pracy dla tej plamki to ok. 3-4 godzin ale znając magików to pół ściany Ci rozbiorą ...
szukali i nie znaleźli a my sobie z tym poradziliśmy
gdyby zebrać wszystkich do kupy z forum to nie zła ekipa by powstała i nie jeden dom by powstał o dziwo bez usterek
powodzenia
tak na marginesie : czas pracy dla tej plamki to ok. 3-4 godzin ale znając magików to pół ściany Ci rozbiorą ...