oj złośliwy jesteś, choć creaton to akurat ceramika, a nie cementówka, na temat której prowadziliśmy rozmowę.amc1 pisze:A komu trzeba było tu patrzeć na ręce, operatorowi HDS?
pozdrawiam
Moderator: Redakcja e-dach.pl

zdjęcia niczego sobie, nawet ładnie ci wyszły. jeśli chodzi o dach to ewidentnie są na nim dachówki w dwóch kolorach, być może z dwiema różnymi powłokami. dziwi mnie podejście przedstawiciela creatona, wszak to nie firma, która wyleciała sroce spod ogona. jeżeli chodzi o wspomniane przez ciebie kolesiostwo przedstawiciela i dystrybutora to nic w tym dziwnego, większość firm handlowych ma takie układy z przedstawicielami. jednak koleżeństwo to jedna sprawa, a zjebany dach druga.czarnuch pisze:witaj marcinradom i jak podobają ci się zdjęcia?

czarnuch teraz podaj link do tego tematu i dystrybutorowi i przedstawicielowi creatona a i wyślij do niemiec. ciekawe ile dachów stracą przez swoje zaniedbanie.Ela33 pisze:Witajcie,
Jestem na etapie wyboru dachówki ceramicznej. Wczoraj obejrzałam kilkanascie warszawskich dachów pokrytych dachówkami różnych producentów w tym jeden z glazurowaną dachówką creatona typu kera-pfanne koloru brązowego. dachówki miały rózne odcienie. Po przeczytaniu waszych wypowiedzi skutecznie się wyleczyłam z kupna dachówki creatona.