dachowka firmy FCB- czy ktos ma i jakie sa Wasze opinie?
Moderator: Redakcja e-dach.pl
dachowka firmy FCB- czy ktos ma i jakie sa Wasze opinie?
Zastanawiam sie nad dachowka Cottage firmy FCB. Czy ktos kryl dach juz taka dachowka? Czy krycie jest np bardziej skomplikowane niz tradycyjna karpiowka? Bede wdzieczna za wszelakie wskazowki lub uwagi. 
Maja na stronie firmy przez ktore mozna zakupic dachowke. Nie wiem skad jestes. Rozmawialam tez z biurem sprzedazy bezposrednio w fabryce. Fabryka jest w Polsce i transport od nich na terenie Polski nie jest problemem. Do tego cena jest nizsza u nich niz np w Warszawie gdzie narzucaja dodatkowe 30 zl na metrze. Dachowka jest naprawde super ale ja jednak zdecydowalam sie na karpiowke...
Witam.
Jestem nowym uzytkownikiem. Jestesmy w trakcie budowy. Zastanawiamy sie z mezem jakie pokrycie dachowe wybrac. Strasznie podoba nam sie wlasnie dachowka Cottage firmy FCB, ale bardzo ladna jest rowniez dachowka Settler. Jest ona lzejsza i wieksza, wiec nie trzeba kupowac az takiej ilosci - art. w ostatnim Muratorze.
Czy ktos cos mi moglby poradzic? Ktos juz kladl z Was ta dachowke?
Jestem nowym uzytkownikiem. Jestesmy w trakcie budowy. Zastanawiamy sie z mezem jakie pokrycie dachowe wybrac. Strasznie podoba nam sie wlasnie dachowka Cottage firmy FCB, ale bardzo ladna jest rowniez dachowka Settler. Jest ona lzejsza i wieksza, wiec nie trzeba kupowac az takiej ilosci - art. w ostatnim Muratorze.
Czy ktos cos mi moglby poradzic? Ktos juz kladl z Was ta dachowke?