dachowka firmy FCB- czy ktos ma i jakie sa Wasze opinie?

Dachówka ceramiczna, dachówka cementowa a może blachodachówka? Jeżeli stoisz obecnie przed takim wyborem to koniecznie musisz poradzić się innych którzy mają już te doświadczenia za sobą. Zapytaj się, które pokrycie dachowe jest najlepsze.

Moderator: Redakcja e-dach.pl

Dagi
Początkujący
Początkujący

dachowka firmy FCB- czy ktos ma i jakie sa Wasze opinie?

Post autor: Dagi »

Zastanawiam sie nad dachowka Cottage firmy FCB. Czy ktos kryl dach juz taka dachowka? Czy krycie jest np bardziej skomplikowane niz tradycyjna karpiowka? Bede wdzieczna za wszelakie wskazowki lub uwagi. :)

drewienko

Post autor: drewienko »

napisz coś więcej o dachówce jest jakiś dystrybutor w polsce?

Dagi
Początkujący
Początkujący

Maja na stronie firmy przez ktore mozna zakupic dachowke. Nie wiem skad jestes. Rozmawialam tez z biurem sprzedazy bezposrednio w fabryce. Fabryka jest w Polsce i transport od nich na terenie Polski nie jest problemem. Do tego cena jest nizsza u nich niz np w Warszawie gdzie narzucaja dodatkowe 30 zl na metrze. Dachowka jest naprawde super ale ja jednak zdecydowalam sie na karpiowke...

Dagi
Początkujący
Początkujący

,,, aha,,, dla niewtajemniczonych wyjasniam, ze dachowka Cottage firmy FCB jest dachowka robiona, bardzo oryginalna i w naprawde ciekawych kolorach.

Dagi
Początkujący
Początkujący

,,, chyba cos ze mna nie tak,,, mialo byc, ze jest dachowka robiona recznie. pozdrawiam

Gosia
Aktywny
Aktywny

Post autor: Gosia »

:lol: FCB to Fabryka Ceramiki Budowlanej w Ostrzeszowie

Dagi
Początkujący
Początkujący

Dokladnie... Adres - kaflarnia.com.pl

Julia_ka
Początkujący
Początkujący

Post autor: Julia_ka »

Witam.
Jestem nowym uzytkownikiem. Jestesmy w trakcie budowy. Zastanawiamy sie z mezem jakie pokrycie dachowe wybrac. Strasznie podoba nam sie wlasnie dachowka Cottage firmy FCB, ale bardzo ladna jest rowniez dachowka Settler. Jest ona lzejsza i wieksza, wiec nie trzeba kupowac az takiej ilosci - art. w ostatnim Muratorze.
Czy ktos cos mi moglby poradzic? Ktos juz kladl z Was ta dachowke?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Pokrycia dachowe”