Łazienka klasyczna

Projekty wnętrz. Szukasz inspiracji jak zaaranżować mieszkania, domy? Tutaj znajdziesz uzyskasz odpowiedzi na nurtujące Cię pytania, pomysły na wystrój każdego pomieszczenia oraz architektów z całej Polski.
Redakcja
Redakcja
Kontakt:

Łazienka klasyczna

Post autor: Redakcja »

Redakcja

Awatar użytkownika
kamilastopczynska
Początkujący
Początkujący

Post autor: kamilastopczynska »

Genialne rozwiązanie, które można wykonać "na bogato" lub znaleźć odpowiednik za dostępne pieniądze. Lustra powodują powiększenie powierzchni i choć trudno w to uwierzyć łazienka jest przeciętnej wielkości :). Marmury lub "imitująca" je glazura daje poczucie bogactwa a dodatkowo ze smakiem dobrane wyposażenie i dodatki uzupełniają to wrażenie. Dla mnie aranżacja na 5 z plusem.... i mimo wrażenia przepychu.... dostępna dla każdego. PIĘKNA!

ceramixt
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Re: Łazienka klasyczna

Post autor: ceramixt »

Witam.
Ale czy to jest lazienka klasyczna? Wydaje mi sie ze klasyczna jest bardziej kojazona z prostota, bez zadnych widzimisi i bogactw jak np to: /uslugi-glazurnicze.com.pl/media/galleries/370044/2013/1/11/nSPNgGDMcKAVFQX.JPG?20130122080957
No i te lustro na cala najwieksza sciane. Mnie przeraza. Mysle ze 2/3 lub na pol sciany w komponoane lustro daje wspanialy efekt powiekszenia lazienki.

Pozdrawiam
PRACE GLAZURNICZE są na lata!
Powierz wykonanie profesjonaliście!

chrustalew
Początkujący
Początkujący

Post autor: chrustalew »

Myli Pan pojęcia . Łazienka do której linka Pan przesłał jest łazienką NOWOCZESNĄ . Pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Aranżacje wnętrz”