Łazienka klasyczna
- kamilastopczynska
- Początkujący

Genialne rozwiązanie, które można wykonać "na bogato" lub znaleźć odpowiednik za dostępne pieniądze. Lustra powodują powiększenie powierzchni i choć trudno w to uwierzyć łazienka jest przeciętnej wielkości
. Marmury lub "imitująca" je glazura daje poczucie bogactwa a dodatkowo ze smakiem dobrane wyposażenie i dodatki uzupełniają to wrażenie. Dla mnie aranżacja na 5 z plusem.... i mimo wrażenia przepychu.... dostępna dla każdego. PIĘKNA!
Re: Łazienka klasyczna
Witam.
Ale czy to jest lazienka klasyczna? Wydaje mi sie ze klasyczna jest bardziej kojazona z prostota, bez zadnych widzimisi i bogactw jak np to: /uslugi-glazurnicze.com.pl/media/galleries/370044/2013/1/11/nSPNgGDMcKAVFQX.JPG?20130122080957
No i te lustro na cala najwieksza sciane. Mnie przeraza. Mysle ze 2/3 lub na pol sciany w komponoane lustro daje wspanialy efekt powiekszenia lazienki.
Pozdrawiam
Ale czy to jest lazienka klasyczna? Wydaje mi sie ze klasyczna jest bardziej kojazona z prostota, bez zadnych widzimisi i bogactw jak np to: /uslugi-glazurnicze.com.pl/media/galleries/370044/2013/1/11/nSPNgGDMcKAVFQX.JPG?20130122080957
No i te lustro na cala najwieksza sciane. Mnie przeraza. Mysle ze 2/3 lub na pol sciany w komponoane lustro daje wspanialy efekt powiekszenia lazienki.
Pozdrawiam
PRACE GLAZURNICZE są na lata!
Powierz wykonanie profesjonaliście!
Powierz wykonanie profesjonaliście!
-
chrustalew
- Początkujący