Inez Co. Domy Kanadyjskie pisze:Nikt nie usunął Pana wypowiedzi, a jedynie linki z Pana reklamą.Adam / Perfekko pisze:Witam,
a dlaczego usunięto moje wypowiedzi?
Gdzie w takim razie podziała się cała moja rozmowa z Panem Andrzejem?
Inez Co. Domy Kanadyjskie pisze:Nikt nie usunął Pana wypowiedzi, a jedynie linki z Pana reklamą.Adam / Perfekko pisze:Witam,
a dlaczego usunięto moje wypowiedzi?
Wpisał je Pan w innym wątku:Adam / Perfekko pisze:Gdzie w takim razie podziała się cała moja rozmowa z Panem Andrzejem?
Inez Co. Domy Kanadyjskie pisze:Wpisał je Pan w innym wątku:Adam / Perfekko pisze:Gdzie w takim razie podziała się cała moja rozmowa z Panem Andrzejem?
http://www.forumbudowlane.pl/vt/24621/9 ... ich#173958
Staramy sięAdam / Perfekko pisze:Uff, przepraszam. To jednak porządne Forum i porządny Moderator, nie tak jak na szkielecie![]()
![]()
Inez Co. Domy Kanadyjskie pisze:Staramy sięAdam / Perfekko pisze:Uff, przepraszam. To jednak porządne Forum i porządny Moderator, nie tak jak na szkielecie![]()
![]()
Panie Kubulec,Kubulec pisze:No właśnie, co to za forum co linki do porządnych firm ukrywa się a reklamę pozostawia się dla siebie.
Panie Inez, prowadząc firmę budującą domy szkieletowe, nie może być Pan obiektywny. Szkoda.
Pomimo to pozdrawiam.
Kubulec pisze:No właśnie, co to za forum co linki do porządnych firm ukrywa się a reklamę pozostawia się dla siebie.
Panie Inez, prowadząc firmę budującą domy szkieletowe, nie może być Pan obiektywny. Szkoda.
Pomimo to pozdrawiam.
A może jaki przykładzik takich właścicieli!!!Enerbau pisze: W najlepszym wypadku trenuja wlasciciele zima szkole przetrwania, przy temperaturach ok. 5 stopni
wewnatrz budynku!

No już podaje; moje psiaki suka Liza i pies Borys. Mają piękny "domek" w systemie kanadyjskimbachus pisze:A może jaki przykładzik takich właścicieli!!!Enerbau pisze: W najlepszym wypadku trenuja wlasciciele zima szkole przetrwania, przy temperaturach ok. 5 stopni
wewnatrz budynku!