Wybór wykonawcy często decyduje o tym, czy budowa lub remont domu będzie miłym wspomnieniem, czy trudnym przeżyciem, a dom - wymarzonym miejscem do mieszkania czy katalogiem błędów. Jak wybrać dobrego, rzetelnego wykonawcę? Tu możesz polecić sprawdzone ekipy i poznać opinie o wykonawcach, których zamierzasz zatrudnić.
Tak cicho zrobiło się na forum, czyżby śnieg wszystkich zasypał ??
Na Zamojskiej też spokój, szefa ciągle nie ma (tak przynajmniej mówi wyszkolony pracownik).
U mnie też "spokój" nic się nie dzieje - okna bez zmian, usterki nie są poprawiane ....
Ale ja wytrwale czekam
W tym dniu radosnym, oczekiwanym,
gdzie gasną spory, goją się rany
życzę Wam zdrowia, życzę miłości,
niech mały Jezus w sercach zagości,
szczerości duszy, zapachu ciasta,
przyjaźni, która jak miłość wzrasta,
kochanej twarzy, co rano budzi,
i wokół pełno życzliwych ludzi ........
Z wyrazami szacunku dla wszystkich forumowiczow !
Tycjan
Zgadza sie. Jestem jednym z wielu "uszczesliwionych" przez "wybitnych" specjalistow ze slynnej (jak sie okazuje) juz w calej Polsce firmy. Poniewaz jest nas wielu to mam nadzieje, ze razem polozymy kres radosnej tworczosci Panow z pod znaku drzewnej katastrofy.
Oj nie możliwe. Takiej firmy juz nie ma??? Nie to na pewno jakaś pomyłka. Znając Pana Frączka i jego zapewnienia jak to wszystko jest dobrze myślę, że przenoszą się w jakieś bardziej prestiżowe miejsce.
zlikwidowali biuro w nocy i w nowym miejscu założyli jak ktoś się dowie w którym miejscu mają nowe biuro proszę o podanie do publicznej wiadomości bardzo dużo porządnych ludzi szuka tej sz..ty Frączka właściciela drzewnego światu teraz nazywa sie WODOLAND prawdopodobnie
[wulgaryzm] z tobą i twoją żałosną gadką,
Wiem, że za pieniądze przespał byś się z własną matką!
Mam żal do boga, że takie ścierwo żyje
Nie bez powodu chodzisz z tym pochlastanym ryjem,
Miej tą świadomość, że moja czarna lista
Zaczyna się ty kurwo od twojego nazwiska,
Los takich jak Wy z reguły bywa krótki,
Powinieneś pod uwagę wziąć kariere prostytutki,
Kurwo zasrańcu wiesz co się mówi w mieście
Słyszałem, że znów wyjebałeś swojego koleżke.
Masz to we krwi, wiem, że się nie zmienisz
Nie zasługujesz łajzo by chodzić po tej ziemi,
Ty farmazonie kłamiesz nawet gdy mówisz dzieńdobry
Weź te pieniądze i wsadź je sobie w odbyt,
Ja jestem górą, nie jestem już tak ślepy,
Frajerskie zagrywki wciąż idą z Tobą w parze,
Nie marnuj czasu, rozejrzyj się za cmentarzem,
pier... ciebie i te twoje szantaże,
To moje wersy co podlegają karze,
Obraże cie nie raz, bo na to zasługujesz,
Ty kurwo, farmazonie, robiony miękkim chujem !
Frajer to frajer, więc zostaniesz frajerem,Ja mam nadzieje, że dotrze to do Ciebie,
Mam również cichą nadzieje, że cię wkrótce ktoś odjebie,
[Chrrrrtffu]Ty dla mnie jesteś pała, twoja matka w [wulgaryzm] żałuje, że cie w czas nie wyskrobała,
Póki nie zdechniesz, ja będę ci źle życzył,
Gdy się noga podwinęła, ty mnie zostawiłeś z niczym,
Mówie co czuje, niczego nie żałuje,
Gdy podajesz komuś ręke, mów mu wprost, że jesteś chujem,
Nie lubie szmat, lecz w temacie szmaty,
Nie wiem czy wiesz, że twój szfagier to mordziaty (haha)
Puszczam to w eter, jak zawsze pewny siebie,
Do zobaczenia wkrótce u Ciebie na pogrzebie
A kogo to obchodzi? Śmieszny jesteś,jak możesz wmawiać ludziom że na zamojskiej jest nowy właściciel.Wchodze i widze te same gęby jeden kudłaty drugi pulchny nerwusek tylko Frączka nie ma.Dziwny zbieg okoliczności. Sprawy przyschną to i Frączek się pojawi,więc nie pier... głupot i nie próbuj ludziom mydlić oczu.Weź się ogarnij. NOWY WŁAŚCICIEL ale się uśmiałem,za mały pajac jesteś żeby się w tym połapać.
Witam
To jak wiesz coś więcej to nas uświadom. Ja napisałem że najprawdopodobniej jest inny właściciel także proponuje nauczyć czytać się ze zrozumieniem. A poza tym ja mam podpisaną umowę z woodland to nie widzę sensu pisać pod drzewnym światem.
A tak na marginesie to strasznie nerwowo zareagowałeś.