Dachówka Trost?Dobry wybór?
Moderator: Redakcja e-dach.pl
Dachówka Trost?Dobry wybór?
Dostaliśmy atrakcyjną cenę za dachówkę Trost RG 22, czy ktoś może wie co to za dachówka?[/quote]
Pozdrowienia
PS jest tyle dobrych dachówek na rynku !
Atesty
No właśnie, ma już Trost atesty czy jeszcze nie??
Sądzę, że dobrą cenę można jeszcze uzyskać na bardziej pewnych producentów! Przynajmniej certyfikaty pokażą i jest penośc że to nie drugie gatunki
Pozdrawiam
P.S. Coraz częściej sie zgadzam z Gosią hehe i zeby nie było, nawet Jej nie znam
Sądzę, że dobrą cenę można jeszcze uzyskać na bardziej pewnych producentów! Przynajmniej certyfikaty pokażą i jest penośc że to nie drugie gatunki
Pozdrawiam
P.S. Coraz częściej sie zgadzam z Gosią hehe i zeby nie było, nawet Jej nie znam
-
TOMASZKLUS
- Aktywny

Fanka Euronitu bo lepszy od niektórych ceramik (już słyszę głosy świętego oburzenia).
Absolutna fanka ceramiki ale niestety tylko niemieckiej no może jeszcze trochę francuskiej- odjazdowe lico i kolory.
Pozdrawiam
Może trochę znasz, ale ja ni w ząb nie wiem skąd i na ileGosia pisze:![]()
![]()
Jung(chyba Cie torochę znam A.) dzięki za wsparcie , ja w ceramice od 11 lat,znam to od podszewki,jestem fanką rownież ceramiki ale ku oburzeniu niektórych ceramiki produkowanej w Niemczech.Jeśli ktoś oferuje ceramikę za 20 - 25 zł, to w tym momencie jestem fanką EURONITU! A to dlatego,że znam ceramikę od kopalni począwszy i żadne tam,że ceramika to ceramika - niech Ci,którzy tak się oburzają pooglądają np.Ruppa niemieckiego,Koramica niemieckiego, Robena niemieckiego a nawet beton Braasa ale niemieckiego itd.
Fanka Euronitu bo lepszy od niektórych ceramik (już słyszę głosy świętego oburzenia).
Absolutna fanka ceramiki ale niestety tylko niemieckiej no może jeszcze trochę francuskiej- odjazdowe lico i kolory.
Pozdrawiam