Drzewny Świat Lublin - czekam na opinie
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
Drzewny Świat-Zamojska53
- Początkujący

- Kontakt:
Re: Drzewny Świat Lublin - czekam na opinie
Tak załozcie bedziecie prezesami tego klubu.
Kargul-prezes
Gosc111-vice prezes
Członkowie:................................
P.s.Ile wynosi wpisowe?
Kargul-prezes
Gosc111-vice prezes
Członkowie:................................
P.s.Ile wynosi wpisowe?
Witam,
Faktem jest, że skontaktowanie się z Panem Frączkiem graniczy z cudem ale nawet jak się z nim rozmawia to na nie wiele się to zdaje.
DLATEGO PONAWIAM PYTANIE PANIE FRĄCZEK, CZY ZAMIERZA PAN USUNĄĆ WADĘ MOJEGO DOMU JAKĄ JEST NIESZCZELNA OBRÓBKA KOMINA? A jeżeli tak to kiedy?
Przepraszam forumowiczów, że używam tego miejsca do komunikowania się z właścicielem firmy, z którą podpisałem umowę na budowę domu ale inaczej skontaktować się jest raczej trudno...
pozdrawiam
Faktem jest, że skontaktowanie się z Panem Frączkiem graniczy z cudem ale nawet jak się z nim rozmawia to na nie wiele się to zdaje.
DLATEGO PONAWIAM PYTANIE PANIE FRĄCZEK, CZY ZAMIERZA PAN USUNĄĆ WADĘ MOJEGO DOMU JAKĄ JEST NIESZCZELNA OBRÓBKA KOMINA? A jeżeli tak to kiedy?
Przepraszam forumowiczów, że używam tego miejsca do komunikowania się z właścicielem firmy, z którą podpisałem umowę na budowę domu ale inaczej skontaktować się jest raczej trudno...
pozdrawiam
-
Drzewny Świat-Zamojska53
- Początkujący

- Kontakt:
Tak-bedzie wykonane doszczelnienie komina w najblizszym mozliwym terminie.
Poinformujemy Pana z jednodniowym wyprzedzeniem,kiedy dekarz sie u Pana pojawi.
Drzewny Świat.
Poinformujemy Pana z jednodniowym wyprzedzeniem,kiedy dekarz sie u Pana pojawi.
Drzewny Świat.
Witam, skuteczność tego forum jest niesamowita. Może i ja będę miała szczęscie.
Panie Piotrze, a kiedy u nas będą okna wymienione?? Zimno już się zaczyna robić.
Panie Piotrze, a kiedy u nas będą okna wymienione?? Zimno już się zaczyna robić.
-
Drzewny Świat-Zamojska53
- Początkujący

- Kontakt:
witam!
Forum jak forum -wiecej bzdetow jak konkretow-ale umozliwia kontakt:)
O terminie wymiany bedzie wiedziała Pani napewno jako pierwsza.
W niedługim czasie bedziemy sie z Pania kontaktowac.
Pozdrawiamy
Forum jak forum -wiecej bzdetow jak konkretow-ale umozliwia kontakt:)
O terminie wymiany bedzie wiedziała Pani napewno jako pierwsza.
W niedługim czasie bedziemy sie z Pania kontaktowac.
Pozdrawiamy
-
elpapiotr
Witam.
Nie da się odbrać telefonu, porozmawiać, ustalić termin, wpisać do kalendarza, trzymać się harmonogramu ? Nie da się być po prostu słownym, rzetelnym, itd ?
Widocznie się nie da, skoro Konrad_Ch napisał :
A pisanie "w niedługim czasie będziemy się kontaktować" kojarzy mi się z pewną ekipą remontową, która obiecała zrobić na święta, ale nie dodała, które, i w którym roku.
Naprawdę ? A inaczej się nie da ?Drzewny Świat-Zamojska53 pisze:Forum jak forum -wiecej bzdetow jak konkretow-ale umozliwia kontakt:)
Nie da się odbrać telefonu, porozmawiać, ustalić termin, wpisać do kalendarza, trzymać się harmonogramu ? Nie da się być po prostu słownym, rzetelnym, itd ?
Widocznie się nie da, skoro Konrad_Ch napisał :
Takie podejście skutkuje właśnie wpisami typu : nie polecam.Przepraszam forumowiczów, że używam tego miejsca do komunikowania się z właścicielem firmy, z którą podpisałem umowę na budowę domu ale inaczej skontaktować się jest raczej trudno...
A pisanie "w niedługim czasie będziemy się kontaktować" kojarzy mi się z pewną ekipą remontową, która obiecała zrobić na święta, ale nie dodała, które, i w którym roku.
A to świetnie nie mogę się doczekać. Mam tylko nadzieję, że znowu się to nie odwlecze, aż zacznie padać deszcz...
Swoją drogą czy nie byłoby lepiej kontaktować się przez telefon, zamiast używać do tego forum?
Swoją drogą czy nie byłoby lepiej kontaktować się przez telefon, zamiast używać do tego forum?
Witam,
Panie Piotrzę proszę w takim razie więcej konkretów a nie bzdetów.
Co tzn. w niedługim czasie?? Chciałam zauwazyc, że zima sie zbliża.
Panie Piotrzę proszę w takim razie więcej konkretów a nie bzdetów.
Co tzn. w niedługim czasie?? Chciałam zauwazyc, że zima sie zbliża.
Oszukaństwo, zwodzenie, nieodbieranie telefonów, dawanie pustych obietnic to jest motto tej firmy.
-
Drzewny Świat-Zamojska53
- Początkujący

- Kontakt:
Tak Kargulku- a jakie jest twoje motto? debesciaku.
-
elpapiotr
Taak - i to się nazywa rzetelna i konkretna odpowiedź. Ale za to z pełnym uznaniem dla Kolegi Kargulek.Drzewny Świat-Zamojska53 pisze:Tak Kargulku- a jakie jest twoje motto? debesciaku.
Nie każdy może się zdobyć na pochwałę ... mistrza.
Gdzieś chyba umknęło pan Piotrowi moje pytanie. Więc je ponawiam: Co tzn. w niedługim czasie??
Czekam na konkretną odpowiedź.
Czekam na konkretną odpowiedź.
Panie Piotrze ja wciąż czekam na kontakt - zima coraz bliżej a okien nowych jak nie było tak nie ma!!!
Może co niektórym o to chodzi żeby zima się zaczęła?
O i ja czekam...
Doszczelnienie komina to przecież dla fachowca dwa miesiące pracy, rzecz prawie niewykonalna, karamba...
@Kargulek
Jeszcze troszeczkę, w prognozach zapowiadają załamanie pogody i jest szansa na odwleczenie tematu, ale ja tym razem nie odpuszczę, puszczenie płazem uszkodzonej rury kanalizacyjnej to był jednak błąd z mojej strony Panie Piotrze.
Z poważaniem.
Doszczelnienie komina to przecież dla fachowca dwa miesiące pracy, rzecz prawie niewykonalna, karamba...
@Kargulek
Jeszcze troszeczkę, w prognozach zapowiadają załamanie pogody i jest szansa na odwleczenie tematu, ale ja tym razem nie odpuszczę, puszczenie płazem uszkodzonej rury kanalizacyjnej to był jednak błąd z mojej strony Panie Piotrze.
Z poważaniem.