Jutro napiszę jak się udało.... i czy się ud....
Jak podłączyć lampę
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Re: Jak podłączyć lampę
Dzięki wielkie za pomoc. Mam nadzieję, że zadziała 
pozdrawiam,
Lacky
Lacky
-
jacenty800
- Superużytkownik

musi ,pozdrawiam
-
elpapiotr
Witam.
A wystarczyło zaprosić elektryka (kumatego elektryka), i po kłopocie, a i pewność wykonania, ze wzgledu na sprawdzenie obwodu miernikiem
Parę dni temu pewien majster... tak podłączał lampę (nową), że musiał wzywać pogotowie elektryczne
(wywaliło zabezpieczenie przedlicznikowe zamykane przez Spółdzielnę, usytuowane daleko od mieszkania).
PS. Musi, nie musi, Kolego jacenty800, po takiej lekcji powinno, chociaż....... pożyjemy, to się dowiemy.
A wystarczyło zaprosić elektryka (kumatego elektryka), i po kłopocie, a i pewność wykonania, ze wzgledu na sprawdzenie obwodu miernikiem
Parę dni temu pewien majster... tak podłączał lampę (nową), że musiał wzywać pogotowie elektryczne
(wywaliło zabezpieczenie przedlicznikowe zamykane przez Spółdzielnę, usytuowane daleko od mieszkania).
PS. Musi, nie musi, Kolego jacenty800, po takiej lekcji powinno, chociaż....... pożyjemy, to się dowiemy.
-
elpapiotr
Witam.
Internetowe porady elektryczne są jednak niebezpieczne !!
No i nie dowiedzieliśmy się - może coś sie stało ?Lackyluck w niedzielę o 23:15 pisze:Dzięki wielkie za pomoc. Mam nadzieję, że zadziała
Internetowe porady elektryczne są jednak niebezpieczne !!
-
jacenty800
- Superużytkownik

czemu by nie jak ktos robi to zglowa i ma przynajmniej jako takie pojecie lub chce sie utwierdzic to czemu nie .ja do elektryka nie chodzilem a z elektryka jako taka daje sobie rade co prawda wielkiej rozdzielni bym nie dokonal ale rozprowadzic w chacie dam rade.udzielac sie nie udzielam za bardzo niech sie wypowiadaja profesjonalisci .pozdrawiam........mam wujka elektryka wrazie co to podpowie