Łóżko dla dziecka

Projekty wnętrz. Szukasz inspiracji jak zaaranżować mieszkania, domy? Tutaj znajdziesz uzyskasz odpowiedzi na nurtujące Cię pytania, pomysły na wystrój każdego pomieszczenia oraz architektów z całej Polski.
Johnnyq
Początkujący
Początkujący

Łóżko dla dziecka

Post autor: Johnnyq »

Witajcie, zamierzamy z żoną kupić naszemu 5 letniemu synkowi, który jest fanem piłki nożnej, takie łóżko
http://www.epinokio.pl/product-pol-1669 ... RAMKA.html
Mielibyśmy do Was pytanie. Czy epinokio to dobra firma? Czy ktoś kiedyś coś u nich kupował? Z tego co czytałem, to opinie mają pozytywne, więc będe wdzięczny za każdy wasz głos. ;)

Awatar użytkownika
meblonista
3 - ostatnie ostrzeżenie !!!

Re: Łóżko dla dziecka

Post autor: meblonista »

Wg mnie bardzo fajny pomysł na łóżko. Jeżeli będziemy chcieli zmienić aranżację lub dziecku znudzi się takie łóżko, to zdjęcie siatki nie powinno stanowić problemu.
Warto, aby łóżko było trochę większe niż dla 5 latka i aby za 2 lata nie trzeba było kupować nowego :)
Niestety, ale firmy nie znam, więc opinii nie wydam.

mayonaka
Początkujący
Początkujący

Post autor: mayonaka »

bardzo ciekawy pomysł z tym łóżkiem :)

mój profil

rannata
Zaawansowany
Zaawansowany

Post autor: rannata »

Fantastyczne to łóżko! Sama kupiłabym takie synkowi. Na tym zdjęciu, w którym stoi w pokoju prezentuje się rewelacyjnie.

carlson
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: carlson »

solidne łózko kupiliśmy w http://sklep.wisad.pl , mają spory wybór i potrafią wspomóc radą. Do nas należało tylko złożenie mebla.

ZofiaK
Początkujący
Początkujący

Post autor: ZofiaK »

Wspaniałe są te łóżka! Sama bym sobie któreś wybrała, ale chyba jestem już za "długa" i trochę wstyd :).

joannam82
Aktywny
Aktywny

Post autor: joannam82 »

jak ktoś preferuje rozwiązania ekonomiczne ale estetyczne to polecam stronę http://artbo.pl

chmielik83
Początkujący
Początkujący

Post autor: chmielik83 »

Jakiś czas temu zamawiałam z tej strony mebelki dla mojej córeczki. Profesjonalna obsługa, pomoc, no i przede wszystkim wysokiej klasy mebelki zgodne z opisem- całośc prezentuje się rewelacyjnie. Śmiało mogę polecic ten serwis.

michasiak
Początkujący
Początkujący

Post autor: michasiak »

Ja dla córki wybrałam łóżko dla księżniczki, dla chłopca jest sporo fajnych łóżek w kształcie aut, dla fana piłki nożnej nie widziałam niczego specjalnego, ale w necie jest mnóstwo inspiracji

Juno
Początkujący
Początkujący

Post autor: Juno »

Firmy zupełnie nie kojarzę, ale moim zdaniem wystarczy przejrzeć sobie stronę internetową producenta i w sumie wiele o nim już wiemy nawet bez zasięgania informacji wśród innych klientów. Oferta wygląda na dobrą, w miarę solidną w wykonaniu. Kupując przez internet mamy o tyle problem, że nie jesteśmy w stanie dotknąć wybranej rzeczy do czasu, aż wyląduje i nas. Ale w razie, gdy nam się nie spodoba, zawsze można zakupiony towar reklamować. Tutaj takie obawy sa raczej bezzasadne.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Aranżacje wnętrz”