Projekty wnętrz. Szukasz inspiracji jak zaaranżować mieszkania, domy? Tutaj znajdziesz uzyskasz odpowiedzi na nurtujące Cię pytania, pomysły na wystrój każdego pomieszczenia oraz architektów z całej Polski.
Witajcie, zamierzamy z żoną kupić naszemu 5 letniemu synkowi, który jest fanem piłki nożnej, takie łóżko http://www.epinokio.pl/product-pol-1669 ... RAMKA.html
Mielibyśmy do Was pytanie. Czy epinokio to dobra firma? Czy ktoś kiedyś coś u nich kupował? Z tego co czytałem, to opinie mają pozytywne, więc będe wdzięczny za każdy wasz głos.
Wg mnie bardzo fajny pomysł na łóżko. Jeżeli będziemy chcieli zmienić aranżację lub dziecku znudzi się takie łóżko, to zdjęcie siatki nie powinno stanowić problemu.
Warto, aby łóżko było trochę większe niż dla 5 latka i aby za 2 lata nie trzeba było kupować nowego
Niestety, ale firmy nie znam, więc opinii nie wydam.
Jakiś czas temu zamawiałam z tej strony mebelki dla mojej córeczki. Profesjonalna obsługa, pomoc, no i przede wszystkim wysokiej klasy mebelki zgodne z opisem- całośc prezentuje się rewelacyjnie. Śmiało mogę polecic ten serwis.
Ja dla córki wybrałam łóżko dla księżniczki, dla chłopca jest sporo fajnych łóżek w kształcie aut, dla fana piłki nożnej nie widziałam niczego specjalnego, ale w necie jest mnóstwo inspiracji
Firmy zupełnie nie kojarzę, ale moim zdaniem wystarczy przejrzeć sobie stronę internetową producenta i w sumie wiele o nim już wiemy nawet bez zasięgania informacji wśród innych klientów. Oferta wygląda na dobrą, w miarę solidną w wykonaniu. Kupując przez internet mamy o tyle problem, że nie jesteśmy w stanie dotknąć wybranej rzeczy do czasu, aż wyląduje i nas. Ale w razie, gdy nam się nie spodoba, zawsze można zakupiony towar reklamować. Tutaj takie obawy sa raczej bezzasadne.