Jaki zamek do Drzwi wejsciowych?
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
Jaki zamek do Drzwi wejsciowych?
Witam, jestem tu pierwszy raz i piszę z nadzieja ze ktoś mi pomoże.
szukam dobrego zamka zewnetrznego do drzwi wejsciowych.Wymieniam drzwi i chcę sie zabezpieczyc dodatkowym zamkiem. Czy jeste jakas konkretna dobra marka warta polecenia, np. Gerda? albo jakis konkretny dobry model, ktory bedzie chronil przed niporzadanymi goścmi? za wszelkie porady z góry dziekuje 
Re: Jaki zamek do Drzwi wejsciowych?
Sama postawiłaś pytanie i sama odpowiedziałaś na to pytanie. Ja mam zamki firmy Gerda i polecam tą firme. 
Re: Jaki zamek do Drzwi wejsciowych?
Wydaje mi się, że skoro chcesz się dobrze zabezpieczyć to lepszym rozwiązaniem będą drzwi antywłamaniowe. Są znacznie bezpieczniejsze od dodatkowego zamka, ponieważ drzwi nie są blokowane przed otwarciem w jednym miejscu ale również (przeważnie) w górnej oraz dolnej części skrzydła.Abrunetka pisze:Witam, jestem tu pierwszy raz i piszę z nadzieja ze ktoś mi pomoże.szukam dobrego zamka zewnetrznego do drzwi wejsciowych.Wymieniam drzwi i chcę sie zabezpieczyc dodatkowym zamkiem. Czy jeste jakas konkretna dobra marka warta polecenia, np. Gerda? albo jakis konkretny dobry model, ktory bedzie chronil przed niporzadanymi goścmi? za wszelkie porady z góry dziekuje
To rozwiązanie jest oczywiście droższe od dodatkowego zamka ale to już zależy od zasobności portfela
Pozdrawiam