bramy segmentowe
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
bramy segmentowe
czy ktoś może doradzić jakie firmy są godne polecenia jeśli chodzi o bramy segmentowe lub jakimi kryteriami się kierować przy wyborze.
- MichalKanon
- Początkujący

-
przedsiebiorca1
- 1 - ostrzeżenie!
-
MarcinKozuch
- Zainteresowany

Re: bramy segmentowe
W odpowiedzi na powyższe posty:
W ogóle nie polecam zakupu bram Wiśniowski.
Spróbujcie uzyskać świadczenia gwarancyjne... brama wygina się w dni nasłonecznione. (Trudności w zamykaniu i otwieraniu)

W ogóle nie polecam zakupu bram Wiśniowski.
Spróbujcie uzyskać świadczenia gwarancyjne... brama wygina się w dni nasłonecznione. (Trudności w zamykaniu i otwieraniu)
- Technika Bramowa
- Początkujący

noo Wayne Dalton to porażka rynkowa. Mieli ostro wejść na rynek a tu się okazało, że nie da rady. Każda brama ciemna i szeroka w miejscu nasłonecznionym będzie pracować - wyginać się nawet +/- 3 cm zobacz big tor. Jako TechnikaBramowa mogę polecić...oby tylko ktoś przy montażu nie nawalił...
nie bierzcie wiśniowskich
Karmar jest dużo lepszy
póki co jeszcze nikomu niczego nie rozwalili.
jak mi brama segmentowa sie zespsuje to wam powiem kiedy
Karmar jest dużo lepszy
póki co jeszcze nikomu niczego nie rozwalili.
jak mi brama segmentowa sie zespsuje to wam powiem kiedy
A co myślicie o tym, aby kupować bramę i napęd osobno? Spodobała mi się pewna brama, jednak dystrybutor nie dostarczy mi jej z napędem którym się interesuję (Tiziano od włoskiego BFT). Trochę bym dołożył, no ale nie ukrywam, że nie ufam marce, którą zaproponował mi dystrybutor.
-
Kacper Biały
- Zaawansowany

Moim zdaniem zależy to od tego, co kupujemy, ale generalnie siłowniki BFT to wyższa półka, nie każdy producent bram je daje, a daje jakiś szajs …
Jeżeli jesteś zainteresowany lepszym siłownikiem niz daje ci dystrybutor to warto tak zrobić. Dobry siłownik będzie ci działał przez lata.