kolektor za 1500 zl
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
-
benyzbyszek
- Początkujący

kolektor za 1500 zl
moze jet ktos zainteresowany takim kolektorem lub juz ma sluze rada
mam kolektor z paneli grzejnikowych zasobnik 300 l zbiornik po hydroforze
woda w zasobniku w sezonie osiaga 50 c zeszlego lata w zupelnosci zaspokoilo to nasze potrzeby pozdrawiam czekam na pomysly
mam kolektor z paneli grzejnikowych zasobnik 300 l zbiornik po hydroforze
woda w zasobniku w sezonie osiaga 50 c zeszlego lata w zupelnosci zaspokoilo to nasze potrzeby pozdrawiam czekam na pomysly
benyzbyszek
klektor za 1500zł
Witam moze coś więcij ma temat jakie panele grzejnikowe ilość met. kwadratowych ,jak ustawione. Pozdrawiam
Re: kolektor za 1500 zl
Witam, ja też zamierzam sam zbudowac kolektory.Budowa jest bardzo prosta.Panel zrobiony z blachy miedzianej rurki miedzianej,rama z drewna i od góry płyta z poliwęglanu,reszta już ze sklepu.Widziałem to kiedyś w programie tv-proste jak budowa cepa,a w sklepie jest to samo tylko rama jest z aluminium ,no i cena odpowiednia.Mówię tu oczywiście o ludziach umiejących coś samemu zrobic i mających cienki portfel.

Dawniej się słuchało Moskwy a teraz Brukseli
Witam.
AK47 napisał:
pozdrawiam.
Witold
AK47 napisał:
To jest kopalnia wiedzy i doświadczenia w budowie kolektorów, jednak aby przez to przejść to trzeba ok. 2 tygodni, ale po przeczytaniu nie trzeba już żadnego podręcznika.http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic482463.html
pozdrawiam.
Witold
-
instalatorsanitarny
- Początkujący

- Kontakt:
hmm czy ja wiem ,nie lepiej sobie kupić kolektor plaski można juz dostać od 900zl ,ale jak ktoś ma zapal którego ja nie mam to podziwiam
Jesteśmy firma zajmująca sie montażem i sprzedażą kolektorów słonecznych
Ile będzie kosztował kolektor na 20 m2?
Dawniej się słuchało Moskwy a teraz Brukseli
-
instalatorsanitarny
- Początkujący

- Kontakt:
zależy ile chcesz wydać ,ale chodzi ci o 20m powierzchni kolektora???????AK47 pisze:Ile będzie kosztował kolektor na 20 m2?
kol2x1m=2m2 powierzchni grzewczej
Jesteśmy firma zajmująca sie montażem i sprzedażą kolektorów słonecznych