Fototapety dla dzieci
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Fototapety dla dzieci
Kolejny fajny pomysł jak oryginalnie udekorować pokój malucha:-) Dużo ciekawych wzorów fototapet w dowolnym wymiarze, bordery itp - warto!
do Matilda
Ja ma co robić z pieniędzmi i moi znajomi też a jednak zdecydowaliśmy się na takie rozwiązanie i efekt jest niesamowity a dzieciaki baaardzo szczęśliwe.
Oczywiście jest to droższa opcja niż plakat za 19,99 zł ale jest duży wybór, można samemu podyktować wymiar itp. Wg mnie to nie jest mało ale też wcale nie tak dużo biorąc pod uwagę efekt, unikalność, oryginalność i to co mamy w zamian do wyboru na rynku nie tylko w kwestii ceny ale i wzornictwa.
Zawsze też można przecież zamówić mniejszą fototapetę jak kogoś nie stać:-)
Oczywiście jest to droższa opcja niż plakat za 19,99 zł ale jest duży wybór, można samemu podyktować wymiar itp. Wg mnie to nie jest mało ale też wcale nie tak dużo biorąc pod uwagę efekt, unikalność, oryginalność i to co mamy w zamian do wyboru na rynku nie tylko w kwestii ceny ale i wzornictwa.
Zawsze też można przecież zamówić mniejszą fototapetę jak kogoś nie stać:-)
Re: Fototapety dla dzieci - super pomysł .
To rzeczywiście fajny pomysł i wcale nie musi kosztować dużo . W pokoju moich dzieciaków wprawdzie nie mamy , ale planujemy zrobić .
-
Meblościanka
Wg mnie fototapety to świetny pomysł i wcale niedrogi - to koszt rzędu kilkudziesięciu złotych, a efekt naprawdę tego wart. Ktoś pytał o możliwość obejrzenia efektu - dodam decorations.pl,bo mają bardzo ładne zdjęcia fototapet, nie tylko zresztą dla dzieci. Co do opinii, że fototapety to trochę przeżytek to nie do końca się zgodzę - wszystko zależy od gustu i pomysłowości:) Teraz sklepy oferują naprawdę ciekawe fototapety, góry, lasy i widoczki to tylko podstawowe wzory. Jest wiele naprawdę bardziej atrakcyjnych - postacie z bajek, animowane postaci itp - trzeba się rozejrzeć:)
Faktycznie wygląda to dosyć efektownie, w pokoju dziecięcym niekoniecznie musi się przecież znajdować fototapeta z postaciami z bajek. Motywy "naturalne" też są ładne i wcale nie muszą być tandetne, zwłaszcza przy takim wyborze jaki dziś mamy
Sam pomysł fajny, ale te fototapety ze strony nie za bardzo mi się spodobały. Szukałabym raczej inspiracji gdzie indziej.
Re: Fototapety dla dzieci
Mnie też się podobają fototapety. Może to być bardzo fajny dodatek.
Ale macie racje, że jak się wybiera fototapetę do pokoju dziecinnego. to myślę, że nie koniecznie musi to być obrazek z postaciami z bajki.
Można przecież wybrać coś, co będzie w żywych kolorach, ale bardziej uniwersalne.
w sklepie decorations.pl widziałam mnóstwo takich różnych fototapet, jest w czym wybierać;)
Ale macie racje, że jak się wybiera fototapetę do pokoju dziecinnego. to myślę, że nie koniecznie musi to być obrazek z postaciami z bajki.
Można przecież wybrać coś, co będzie w żywych kolorach, ale bardziej uniwersalne.
w sklepie decorations.pl widziałam mnóstwo takich różnych fototapet, jest w czym wybierać;)
kolejni już znajomi kupili fajną fototapetę na shasha.pl Wygląda świetnie, więc można tam poszukać
No czasem trzeba przyznać jest to droga zabawa, tym bardziej, że dzieci szybko z pewnych rzeczy wyrastają i na nowo trzeba coś zmieniać. Ale ma to swój urok i daje czasem niesamowity efekt:)