Szukam kogoś kto mógłby mi zrobić aranżację salonu
Szukam kogoś kto mógłby mi zrobić aranżację salonu
Witam
Buduje sobie domek i nie mam pomysłu na aranżacje salonu. mój adres aniollek2@op.pl jestem z kielc. Pozdrawiam
Buduje sobie domek i nie mam pomysłu na aranżacje salonu. mój adres aniollek2@op.pl jestem z kielc. Pozdrawiam
Re: Szukam kogoś kto mógłby mi zrobić aranżację salonu
yoz pisze:Witam
Ostatnio zmieniony 04 gru 2017, 12:33 przez senssei, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Springfield
- Początkujący

Świetnych projektantów ma biuro n-design. Zobaczcie sobie na stronie jakie fajne projekty robią. I w prasie branżowej także zaistnieli. Myślę że to warta polecenia ekipa, zwłaszcza że działają kompleksowo, od projektu, wizualizacji, nadzoru, rad, po załatwianie podwykonawców i materiałów.
-
jupitermeble
- Początkujący

- Kontakt:
Meble to nasza specjalność od ponad czterdziestu lat. Pracujemy indywidualnie z każdym klientem, dlatego projekty, które tworzymy są niepowtarzalne, wyjątkowe, dostosowane do potrzeb i wymogów naszych klientów.
Nie produkujemy mebli - my je tworzymy. Stosujemy wszelkie materiały, jakie są dostępne na rynku meblarskim. Urządzamy kuchnie wraz z aneksami jadalnymi, sypialnie, salony, pokoje dla dzieci, łazienki, garderoby, biura.
Meble powinny stanowić integralną całość z wnętrzem, oraz dopełniać się nawzajem. Nawet dobrze zaprojektowane meble nie będą w pełni oddawać uroku i klimatu pomieszczenia bez odpowiedniej aranżacji otoczenia. Dlatego oferujemy naszym klientom usługi w zakresie architektury wnętrz. Na etapie projektowania ważny jest dla nas stały kontakt z klientem.
Podczas rozmowy poznajemy preferencje inwestora względem stylu i klimatu wnętrza, aby późniejszy projekt spełniał wszystkie wymogi komfortu, dobrego smaku, wygody i estetyki. Staramy się sprostać wymaganiom wszystkich, którzy nam zaufają i zaspokoić nawet najbardziej wyszukane wyobrażenia klientów o swoich wymarzonych wnętrzach.
Zapraszamy klientów z Gdańska, Sopotu, Gdyni jak i całego województwa pomorskiego do zapoznania się z naszą ofertą. Możliwa jest również współpraca na większą odległość.
Nie produkujemy mebli - my je tworzymy. Stosujemy wszelkie materiały, jakie są dostępne na rynku meblarskim. Urządzamy kuchnie wraz z aneksami jadalnymi, sypialnie, salony, pokoje dla dzieci, łazienki, garderoby, biura.
Meble powinny stanowić integralną całość z wnętrzem, oraz dopełniać się nawzajem. Nawet dobrze zaprojektowane meble nie będą w pełni oddawać uroku i klimatu pomieszczenia bez odpowiedniej aranżacji otoczenia. Dlatego oferujemy naszym klientom usługi w zakresie architektury wnętrz. Na etapie projektowania ważny jest dla nas stały kontakt z klientem.
Podczas rozmowy poznajemy preferencje inwestora względem stylu i klimatu wnętrza, aby późniejszy projekt spełniał wszystkie wymogi komfortu, dobrego smaku, wygody i estetyki. Staramy się sprostać wymaganiom wszystkich, którzy nam zaufają i zaspokoić nawet najbardziej wyszukane wyobrażenia klientów o swoich wymarzonych wnętrzach.
Zapraszamy klientów z Gdańska, Sopotu, Gdyni jak i całego województwa pomorskiego do zapoznania się z naszą ofertą. Możliwa jest również współpraca na większą odległość.
-
swarovskiStyle
- Początkujący

- Kontakt:
Witam,
W razie potrzeby służę pomocą przy wyborze i projekcie luster
Pozdrawiam
W razie potrzeby służę pomocą przy wyborze i projekcie luster
Pozdrawiam
Gdyby ktoś chciał zrobić salon po swojemu, warto zapoznać się z częstymi błędami jakie większość z nas popełnia
http://pense.pl/16-fatalnych-bledow-w-p ... iu-salonu/ Niby małe szczegóły, a tak wiele potrafią zmienić