Gdzie kupić piec w Bydgoszczy
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Gdzie kupić piec w Bydgoszczy
Witam. Gdzie w Bydgoszczy jest dobry sklep z piecami c.o. Interesuje mnie piec z podajnikiem tłokowym. Dobrze by było jakby prowadził sprzedaż ratalną.
-
trebor102
- Zainteresowany

Re: Gdzie kupić piec w Bydgoszczy
witam
W Bydgoszczy.... to pewnie i tak kocioł pleszewski- pozostaje giełda samochodowa (!) na kartodromie - jest tam pewnie z kilkunastu producentów.
Ewentualnie wycieczka do zakładu Pana Faleńczyka w okolice Nowej Wsi Wielkiej ( kier. Inowrocław) - "wygoogloj" i pooglądaj.
No chyba że markety - ale.....
Ja zamawiałem po wycieczce na giełdę i po paru wizytach przedstawicieli w kotłowni. Zrobili mi piec wg moich " zachcianek" i ich możliwości konstrukcyjnych.Tyle że nie tłokowca a retorciaka.
Pozdrawiam
W Bydgoszczy.... to pewnie i tak kocioł pleszewski- pozostaje giełda samochodowa (!) na kartodromie - jest tam pewnie z kilkunastu producentów.
Ewentualnie wycieczka do zakładu Pana Faleńczyka w okolice Nowej Wsi Wielkiej ( kier. Inowrocław) - "wygoogloj" i pooglądaj.
No chyba że markety - ale.....
Ja zamawiałem po wycieczce na giełdę i po paru wizytach przedstawicieli w kotłowni. Zrobili mi piec wg moich " zachcianek" i ich możliwości konstrukcyjnych.Tyle że nie tłokowca a retorciaka.
Pozdrawiam
Witam.Polecam osobiście firmę EKOTERMA która znajduję się na Lisim Ogonie.Można się tam wybrać i zasięgnąć informacji na temat pieca i ogólnych informacji na tematy z tym związane.Podam nr tel.501022001.Nadmienię że firma ta wymieniała mi piec w tym roku i jestem narazie berdzo zadowolony.
Bodzio
Można kupić przez internet - tanieogrzewanie.pl dobry sklep
O ile kiedy zakładałem konto na tym forum (chyba 2008r.) z uwagą patrzyłem na sklepy internetowe o tyle teraz już inaczej droższych przedmiotów nie kupuję. W necie jest po prostu dużo taniej. Wprawdzie dzięki sklepom internetowym spadły i ceny w sklepach tradycyjnych ale i tak zakup w necie to często kilkaset złotych w kieszeni. Oczywiście kluczowy jest wybór jakiegoś znanego sklepu online, kierowanie się tylko ceną to głupota.
Myślę,że w Bydgoszczy nie będzie problemów ze znalezieniem takiego sklepu, ale radziłbym szukać też przez internet. Masz tam szeroki wybór,a ceny bardzo czesto także są atrakcyjne,szczególnie poza sezonem,wiec chyba warto.
-
tomek235711
- Początkujący

Często jest tak, że sklepy sprzedają jednocześnie przez internet, chociażby na allegro. Dobre jest to, że można podjechać do firmy, zobaczyć, a zamówić taniej przez internet.