Polecam firmę elektroinstalacyjną
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
lichym
Polecam firmę elektroinstalacyjną
Witam. Polecam firmę instalacyjną z Jaworzna "Mariusz Lichtański". Wykonywali u mnie instalację elektryczną i alarmową w lipcu tego roku. Alarm i elektrykę wykonali moim zdaniem bdb. Cena była w porównaniu z innymi niższa a samo wykonanie jak już wspomniałem było OK. Dodatkowo załatwili wszelkie formalności z energetyką, otrzymałem protokół z wykonanych przez nich pomiarów. Jedyne czego nie robią i nie zrobili to wpisu do książki, ale to nie problem:) Dla zainteresowanych mogę przesłać namiary na tą firmę.
-
elpapiotr
Re: Polecam firmę elektroinstalacyjną
Witam.
No to w końcu jak, panie inżynierze ?
http://www.forumbudowlane.pl/viewtopic. ... ght=#65345
Wykonujecie i wam wykonują ?
Coś mi tu kręcicie, mocium Panie.
A może brak roboty ?
PS. A wpisów do dziennika budowy mogą dokonywać osoby wymienione w Prawie budowlanym.
No to w końcu jak, panie inżynierze ?
http://www.forumbudowlane.pl/viewtopic. ... ght=#65345
Wykonujecie i wam wykonują ?
Coś mi tu kręcicie, mocium Panie.
A może brak roboty ?
PS. A wpisów do dziennika budowy mogą dokonywać osoby wymienione w Prawie budowlanym.
Od stycznia do października to gość już zapomniał o tym poście 
-
elpapiotr
Witam.
No to wracamy do tematu :

No to wracamy do tematu :
Nie potrzeba - Google to potężne narzędzie. A jak zadzwonię pod ten 603 .... , to odezwie się lichym czy M. Lichtański ?lichym pisze:Dla zainteresowanych mogę przesłać namiary na tą firmę.
Witam.
Uważam ludzi pokroju Pana Lichtańskiego za oszustów. Chciałbym, aby ten Pan nie miał więcej dostępu do forum, pewnie tak uważa większość użytkowników. Jest wiele sposobów na reklamę. Ten sposób jest najzwyklejszym robieniem ludzi w ... (nie powiem co).
Mam nadzieję, że Administracja tego POWAŻNEGO forum zrobi z tym porządek.
Życząc Państwu i sobie miłego dnia, zabieram się za lekturę z nadzieją, że nie będzie mi dane czytać więcej podobnych tematów.
Uważam ludzi pokroju Pana Lichtańskiego za oszustów. Chciałbym, aby ten Pan nie miał więcej dostępu do forum, pewnie tak uważa większość użytkowników. Jest wiele sposobów na reklamę. Ten sposób jest najzwyklejszym robieniem ludzi w ... (nie powiem co).
Mam nadzieję, że Administracja tego POWAŻNEGO forum zrobi z tym porządek.
Życząc Państwu i sobie miłego dnia, zabieram się za lekturę z nadzieją, że nie będzie mi dane czytać więcej podobnych tematów.
Jak zniosą wizy do USA - ostatni gasi światło