Czy ktoś może mi powiedzieć (porównać) okna na profilu REHAU 5 komorowe, duckenick 5 komorowe, Decco 6 komorowe lub polecić jakieś inne, bo muszę coś wstawić a każdy chwali swoje...
POMOCY!! MUSZĘ wybrać okna do domu
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
-
pablo polandia 1983
- Początkujący

POMOCY!! MUSZĘ wybrać okna do domu
Chce zapytać jakie okno pwinno być zamontowane do otworu 3030x1540 z roletą?? w jaki sposób, czy można na taką powierzchnie montować jedno okno czy muszą być 2 łączone??
Czy ktoś może mi powiedzieć (porównać) okna na profilu REHAU 5 komorowe, duckenick 5 komorowe, Decco 6 komorowe lub polecić jakieś inne, bo muszę coś wstawić a każdy chwali swoje...
:)
pablo polandia 1983
-
Arkady1978
- Aktywny

Re: POMOCY!! MUSZĘ wybrać okna do domu
rehau, decuenic, decco to nie okna tylko profile.
Do otworu 3030x1540 mozesz wstawic np jedno okna 3-kwaterowe lub 3 okna jednokwaterowe
, proponowałbym 1 rozwiązanie.
Do otworu 3030x1540 mozesz wstawic np jedno okna 3-kwaterowe lub 3 okna jednokwaterowe
Re: POMOCY!! MUSZĘ wybrać okna do domu
kupując ono plastikowe interesują się jakością plastiku z jakiego są zrobione a nie ilością komór bo to pic na wodę fotomontaż , ważnay jest współczynnik przenikania ciepla K jaki ma ramiak okna a nie ilość komór , choć nie da się ukryć że ilość komór ma na to wpływ.
Tak że pamiętaj podstawa to jakość plastiku , dalej gwarancja producenta .
Tak duże okno musi być trzy skrzydłowe i jak na plastik , skrzydełka sa dość duże i zamawiające je zapytaj producenta jakie ma rozwiązanie aby za pół roku zamykały się bez problemówbo nie wiem czy wiesz że w oknie drewnianym rama trzyma szybę a w plastikowym szyba ramę .
Tak że pamiętaj podstawa to jakość plastiku , dalej gwarancja producenta .
Tak duże okno musi być trzy skrzydłowe i jak na plastik , skrzydełka sa dość duże i zamawiające je zapytaj producenta jakie ma rozwiązanie aby za pół roku zamykały się bez problemówbo nie wiem czy wiesz że w oknie drewnianym rama trzyma szybę a w plastikowym szyba ramę .