Firama budowlana od podstaw ?

Szukasz pomysłów na oryginalne rozwiązania lub masz nietypowe pytania dotyczące budowy albo wykończenia domu? Tu znajdziesz radę i podpowiedzi.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

LukaszPolak
Początkujący
Początkujący

Firama budowlana od podstaw ?

Post autor: LukaszPolak »

Witam.
Od dłuzszego czasu zastanawiam sie nad zalozeniem firmy ogolno budowlanej mam pytanie do was jak najlepiej szukac zleceni i ile bym potrzebowal gotowki na sam start ten firmy.?
Zorientowanych w temacie prosze o pomoc.

kazach
Początkujący
Początkujący

Re: Firama budowlana od podstwa...?

Post autor: kazach »

Ale pytanie - ile gotówki? . Piszesz o firmie ogólnobudowlanej to Ci odpowiem - gotówki potrzebujesz dużo :) Teraz jest podstawowy problem - choćbyś nie wiem ile miał gotówki, są rzeczy, których nie kupisz - doświadczenie w budowlance, znajomości, na to trzeba sobie długo pracować. Dobrą reklamą jest internet. W reklamie trzeba się wykazać własną inwencją - nie licz na to, że ktoś Ci tu poda złoty środek, który pozwoli Ci zatrudnić w niedługim czasie rzeszę pracowników i złapać znajomości.

Życzę powodzenia w samodzielnym budowaniu firmy :)
Jak zniosą wizy do USA - ostatni gasi światło :)

jochwaw
Superużytkownik
Superużytkownik

Re: Firama budowlana od podstwa...?

Post autor: jochwaw »

kazach pisze:Jak zniosą wizy w USA - ostatni gasi światło
Oooo nie trzeba będzie gasić - ja zostaję. I wogóle nie wierze w ta masową emigrację do Stanów.W Europie jest znacznie lepiej a po otwrciu granic i rynku pracy do UE korki w Warszawie nie zmalały,a i nie widac pustych wsi czy miast znaczy sporo obywateli zostało.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne - najróżniejsze problemy, pytania ...”