Piotr Sałata uwaga

Wybór wykonawcy często decyduje o tym, czy budowa lub remont domu będzie miłym wspomnieniem, czy trudnym przeżyciem, a dom - wymarzonym miejscem do mieszkania czy katalogiem błędów. Jak wybrać dobrego, rzetelnego wykonawcę? Tu możesz polecić sprawdzone ekipy i poznać opinie o wykonawcach, których zamierzasz zatrudnić.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

STALKER
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Piotr Sałata uwaga

Post autor: STALKER »

Jeśli chodzi o Pana Piotra Sałatę też miałem z nim styczność i nie tylko ja. Razem z duża a raczej liczną grupą ludzi prowadzimy Serwis P2P. Jednego Pięknego dnia dołączył do nas Pan Piotr Sałata pod nickiem - HaryHD :) dobry cwaniak i kombinator naciągnął nas na pewne koszta związane z budową dla niego serwisu www dla rzekomo koła Łowieckiego którego miłą być właścicielem oczywiście wszystko wyszło na jaw że to krętacz, matacz i oszust. Oczywiście pieniędzy nie odzyskaliśmy. I tak zakończyła się pierwsza przygoda z tym człowiekiem. Ale o dziwo Pan Sałata robi podchód nr 2 niecałe 4 tygodnie temy zmienia Nick adres IP i wchodzi do nas do portalu poszukując ludzi którzy zbudują stronkę dla Firmy budowlanej :) i tu zonk po mac adresie szybko zorientowaliśmy się że to Piotr Sałata nie informując go o tym. Podczas rozmowy na komunikatorze gdy zapraszaliśmy go na Skypa odmawiał twierdząc że jest nie przygotowany unikał z nami kontaktu. Skutecznie nas przekonywał ze jest przedsiębiorcą a nie niejakim Piotrem Sałatą hehehe dobre zaczął pisać takie bzdury że postanowiliśmy go szukać gdzie się da i dzisiaj o dziwo wpadło nam wasze forum Pan Sałata jest znany pełne oklaski dla tego idioty bo cóż można powiedzieć na zakończenie nie zadziera się z ludźmi bo nie koniecznie trzeba kogoś szukać po kraju mamy internet. Dla zainteresowanych posiadam jego pełen adres domowy Aktualny ponieważ zakupił serwer i zamieścił tam swoje dane oraz nr telefonów. My jako Ludzie z sieci będziemy go szkalować.

Na zakończenie całej bajeczki proponuje obecnym i przyszłym inwestorom Pana Piotra Sałaty o nie dawanie mu pieniędzy bo wiadomo że ktoś taki oszka ludzi.

Pozdrawiam Stalker

zawiedziona
Początkujący
Początkujący

Re: HEHEHE dobre Piotra Sałate

Post autor: zawiedziona »

STALKER pisze:Jeśli chodzi o Pana Piotra Sałatę też miałem z nim styczność i nie tylko ja. Razem z duża a raczej liczną grupą ludzi prowadzimy Serwis P2P. Jednego Pięknego dnia dołączył do nas Pan Piotr Sałata pod nickiem - HaryHD :) dobry cwaniak i kombinator naciągnął nas na pewne koszta związane z budową dla niego serwisu www dla rzekomo koła Łowieckiego którego miłą być właścicielem oczywiście wszystko wyszło na jaw że to krętacz, matacz i oszust. Oczywiście pieniędzy nie odzyskaliśmy. I tak zakończyła się pierwsza przygoda z tym człowiekiem. Ale o dziwo Pan Sałata robi podchód nr 2 niecałe 4 tygodnie temy zmienia Nick adres IP i wchodzi do nas do portalu poszukując ludzi którzy zbudują stronkę dla Firmy budowlanej :) i tu zonk po mac adresie szybko zorientowaliśmy się że to Piotr Sałata nie informując go o tym. Podczas rozmowy na komunikatorze gdy zapraszaliśmy go na Skypa odmawiał twierdząc że jest nie przygotowany unikał z nami kontaktu. Skutecznie nas przekonywał ze jest przedsiębiorcą a nie niejakim Piotrem Sałatą hehehe dobre zaczął pisać takie bzdury że postanowiliśmy go szukać gdzie się da i dzisiaj o dziwo wpadło nam wasze forum Pan Sałata jest znany pełne oklaski dla tego idioty bo cóż można powiedzieć na zakończenie nie zadziera się z ludźmi bo nie koniecznie trzeba kogoś szukać po kraju mamy internet. Dla zainteresowanych posiadam jego pełen adres domowy Aktualny ponieważ zakupił serwer i zamieścił tam swoje dane oraz nr telefonów. My jako Ludzie z sieci będziemy go szkalować. Na zakończenie całej bajeczki proponuje obecnym i przyszłym inwestorom Pana Piotra Sałaty o nie dawanie mu pieniędzy bo wiadomo że ktoś taki oszka ludzi.

Pozdrawiam Stalker

Dziś taki ponury dzień, więc moze niektórzy czytając to co napisze, a nie jest to kawał , uśmieja sie po pachy.
Temat dotyczy oczywiście p. Sałaty.
Kiedy pokazlismy p. Sałacie bład wykonany przez jego "firmę" po probach udowdnienia swoich racji, przyznał w koncu , ze "robota" musi byc poprawiona.
A chodziło o kafelki. A taka była jego strategia.
Najpierw zadecydował , ze kafelki zostaną zerwane ( po 2 tyg) on kupi klej za własne pieniadze i połozy je jeszcze raz.
Pozniej wspolnie zdecydowalismy , ze kafelki nalezy jednak kupic i połozyc na te dotychczasowe.
I tu sie zaczęło........ po tygodniowym zwodzeniu nas, po naszych telefonach tak sie tłumaczył
dzien1
własnie jest w sklepie , ale kafelek nie ma......
dzien2
pojechał do własciwego sklepu i kafelki sa własnie je kupuje, wszystko sie zgadza i kolor i odcien wkłada je do koszyka, ale przywiezie je dopiero jutro
dzien 3
zaraz jedzie po nie , ale prosi o podanie dokładnej nazwy i odcienia, poniewaz zapomniał jakie to były , jest kilka rodzajów
dzien3
ma kupic 2 czy 3 pudełka?
dzien 4
czy jednak nie moglibysmy sami kupic tych płytek
dzien5
własnie jechał kupic, ale zepsuł mu sie samochod
dzien kolejny
dzwoni ze sklepu moze jednak kupi 4 pudełka, zeby nie brakło
i następny
2 ludzi mu zapiło i nie ma kto tego zrobic
dzien , ktorys
sms zadzwoni sie umowic, kiedy będzie mogł do nas podjechac i umowic sie
Niektórzy z czytajacych pewnie dostrzega pewna nieprawidłowosc..... no bo skoro ma juz kafelki no to po co np mamy sami je jednak kupic
Ja tylko zdałam relację z mojej wspołpracy z "Firmą oliwia" czy " Firmą oliwcia"
A p. Sałaty jak nie było u mnie tak nie ma....cdn
Ostatnio zmieniony 06 paź 2009, 12:49 przez zawiedziona, łącznie zmieniany 1 raz.

elpapiotr

Post autor: elpapiotr »

Witam.

Proponuję umówić się z nim na ... rybach, a już na pewno u psychiatry.

PS. Na gg czasami jest dostępny.

zawiedziona
Początkujący
Początkujący

Post autor: zawiedziona »

elpapiotr pisze:Witam.

Proponuję umówić się z nim na ... rybach, a już na pewno u psychiatry.

PS. Na gg czasami jest dostępny.
co mi po jego gg :) mam jego nr telefonu, juz mam dosc jego tłumaczeń, i zapewnien, ma tak wybujała wyobraznie, ze jestem przygotowana na kazde jego wyjasnienie, a przy tym jest tak usmiechnięty i bezstresowy, dla niego nie ma rzeczy niemozliwych, Mcgiwer przy nim wysiada
Co do ryb , myśle , ze p. Sałata nadaje sie tylko na przynętę

umka
Początkujący
Początkujący

Re: Piotr Sałata uwaga

Post autor: umka »

Pan Sałata , dotrzymuje słowa, jak mówi , ze zadzwoni to zadzwoni, jak mowi ,ze przyjedzie to przyjedzie, w koncu nie sprecyzował kiedy.
Pan Sałata ma czas, teraz ma wazniejszą robtę, grubsza inwestycja, grubsza zaliczka, az wiory będą leciały. Jeszcze swiat o nim usłyszy, a moze niedługo zapuka do drzwi jako agent ubezpieczeniowy?
W jego przypadku to bardzo powiązane zawody, juz on wie co długo nie wytrzyma.

weteran73
Początkujący
Początkujący

Re: Piotr Sałata uwaga

Post autor: weteran73 »

Mnie też oszukał wiem gdzie mieszka jestem z Dąbrowy Górniczej musimy coś z nim zrobić.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Porozmawiajmy o wykonawcach”